?> ADORE Tri-tone (2), Eyemed Technologies
ADORE Tri-tone (2), Eyemed Technologies
Eyemed Technologies

ADORE Tri-tone (2), Eyemed Technologies

30,32€
(0)
Nämä pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitetut ADORE Tri-tone -linssit sopivat käytettäväksi jopa 30 päivän ajan. Nämä värjätyt linssit korostavat silmiesi luonnollista väriä ja pitävät silmäsi kosteana koko käytön ajan. Korosta silmiesi luonnollista väriä Eyemed Technologiesin valmistamat.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  30,32€
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  33,21€
from €30.32 to €33.21 2
30.32 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
33.21 LensOn piilarit hinta tuotteelle

Nämä pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitetut ADORE Tri-tone -linssit sopivat käytettäväksi jopa 30 päivän ajan. Nämä värjätyt linssit korostavat silmiesi luonnollista väriä ja pitävät silmäsi kosteana koko käytön ajan.

Korosta silmiesi luonnollista väriä

Eyemed Technologiesin valmistamat Adore Tri-tone -piilolinssit ovat italialaisen stylistin suunnittelemat. Linsseissä yhdistyvät paras laatu täydellisyyden tavoittelu. Linsseissä on ainutlaatuinen innovatiivinen tekniikka, joka mahdollistaa laajan värikirjon ja pitkäkestoisen käyttömukavuuden. Adore Tri-tone -piilolinsseissä on kolme värikerrosta, jotka auttavat linssejä korostamaan silmiesi luonnollista väriä. Jos haluat saada parhaan mahdollisen lopputuloksen, on syytä valita väri, joka on mahdollisimman lähellä omaa silmien väriä. Näitä kuukausilinssejä saa käyttää korkeintaan 30 päivän ajan ja ne tulee huoltaa säännöllisesti. Hyvä ajankohta on iltaisin ennen nukkumaan menoa, kun linssit riisutaan. Samalla ne tulee puhdistaa ja säilöä asianmukaisesti linssikoteloon linssinesteeseen. Aamulla linssit voidaan ottaa taas käyttöön. Linssit puhdistetaan, jotta silmiä ärsyttäviä roskia tai proteiineja ei pääse kertymään linssien pinnoille. Näin pidät näkösi selkeänä ja silmäsi terveinä.

Aina piilolinssejä käyttäessäsi, muista hyvä käsihygienia. Pese ja kuivaa kätesi hyvin ennen piilolinssien käsittelyä. Ravista linssikoteloa kevyesti ennen kuin nostat linssit kämmenellesi. Varmista, että linssi on oikein päin ennen sen asettamista silmään. Vaurioituneita linssejä ei saa käyttää, eikä myöskään piilolinssejä, joiden käyttöpäivä on ylittynyt. Esimerkiksi kertakäyttöisiä piilolinssejä ei saa käyttää kuin kerran ja kuukauden käytön jälkeen kuukausilinssejä ei saa enää käyttää. Piilolinssinesteen kanssa kannattaa myös olla varovainen. Pullon suu ei saa osua mihinkään, eikä siihen saa koskea. Näin vältyt saamasta roskia piilolinssinesteeseen, jolla sinun on tarkoitus pitää piilolinssisi puhtaana. Noudata aina optikkosi antamia ohjeita.

Linssien teknisiä tietoja

 • Sisältävät 38 % vettä
 • Eivät sisällä käsittelyä helpottavaa värjäystä
 • Eivät sisällä UVA- tai UVB-suojia
 • Saatavilla ilman, tai vahvuuksilla aina -16.00D:stä +10.00D:hen asti

 • Verkkokauppa: Lensway piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1
Access denied for user 'hlmddomains'@'localhost' to database 'matkalaukut' - Sorry, there was a problem selecting the database.

Please check back again later.