?> PureVision 2 HD for Astigmatism (6)
PureVision 2 HD for Astigmatism (6)
PureVision

PureVision 2 HD for Astigmatism (6)

53,22€
(0)
PureVision 2 HD for Astigmatism -piilolinssit ovat Bausch & Lombin valmistamat tooriset kuukausilinssit, jotka sopivat erinomaisesti kuville silmille. Nämä piilolinssit on valmistettu poikkeuksellisen vakausjärjestelmän avulla, mikä vahvistaa näöntarkkuutta koko päivän. Koko päivän hyvä näkö PureVision 2 HD for Astigmatism.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  53,22€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €

  Halvin yksikköhinta
  55,43€
  6 kpl
  9,24 € / kpl
from €53.22 to €55.43 2
53.22 LensOn piilarit hinta tuotteelle
55.43 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle

PureVision 2 HD for Astigmatism -piilolinssit ovat Bausch & Lombin valmistamat tooriset kuukausilinssit, jotka sopivat erinomaisesti kuville silmille. Nämä piilolinssit on valmistettu poikkeuksellisen vakausjärjestelmän avulla, mikä vahvistaa näöntarkkuutta koko päivän.

Koko päivän hyvä näkö

PureVision 2 HD for Astigmatism on uusi ja paranneltu erittäin ohut linssi, minkä ansiosta linssien asettaminen paikalleen on erittäin helppoa ja linssit tuntuvat mukavilta silmissä. Nämä piilolinssit parantavat huomattavasti hämäränäköä ja tuntuvat vakailta kaikenlaisissa olosuhteissa. Linssien läpi pääsee runsaasti happea, minkä ansiosta silmät näyttävät terveiltä ja eivät punerra. PureVision 2 HD for Astigmatism -linssit on suunniteltu erityisesti siten, että sfäärinen aberraatio vähenee merkittävästi. Tällä tavoin valmistetut linssit parantavat luontevalla tavalla näöntarkkuutta ja hämäränäköä, jolloin niiden käyttö kaikenlaisissa tilanteissa on hyvin luontevaa. Linssien Auto Align Design -tekniikka lisää entisestään näkökyvyn tarkkuutta ja se mahdollistaa sinulle luontevan ja todella kirkkaan näön päivän jokaisena hetkenä. Käyttäessäsi näitä piilolinssejä voit nauttia rennosta ja kevyestä olosta.

PureVision 2 HD for Astigmatism -piilolinssejä voi käyttää ympäri vuorokauden, päivällä ja myös nukkuessa. Jotta linssien terveellinen ja turvallinen käyttö voitaisiin taata, on erityisen tärkeää noudattaa optikkosi antamia ohjeita tarkasti. Erityisesti suositeltuja käyttöaikoja ja linssien käsittelyyn liittyviä neuvoja tulee noudattaa, jotta voit välttyä ongelmilta. On tärkeää hankkia asianmukaista piilolinssinestettä linssien puhtaanapitoa silmällä pitäen. Piilolinssit on syytä puhdistaa aina kun ne tuntuvat epämukavilta tai kun huomaat näöntarkkuuden heikentyneen. Mikäli linssejä käyttäessäsi huomaat ongelmia, tarkista ensin oletko noudattanut saamiasi ohjeita tarkoin ja että käytätkö varmasti oikeita linssejä. Jos nämä asiat ovat kunnossa ja sinulla on kuitenkin ongelmia linssien käytössä, ota silloin yhteyttä optikkoosi.

Silmiesi hyväksi - PureVision 2 HD for Astigmatism

 • Eivät kuivata silmiä
 • Erittäin ohut linssi

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1
Access denied for user 'hlmddomains'@'localhost' to database 'matkalaukut' - Sorry, there was a problem selecting the database.

Please check back again later.