?> Biomedics 1Day Extra
Biomedics 1Day Extra
Biomedics

Biomedics 1Day Extra

14,92€

(0)
Biomedics 1Day Extra piilolinssit ovat mukavat käyttää, eivätkä ne rasita silmiä. Piilolinssit sopivat hyvin päivittäiseen käyttöön, pitäen silmäsi luonnollisen kosteina. Näitä piilareita voi huoletta pitää jopa 16 tunnin ajan. Mukavat kertakäyttöiset piilolinssit kuukauden jokaiselle päivälle Biomedics.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  14,92€
  30 kpl
  0,5 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  16,30€
  30 kpl
  0,543 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  37,42€
  90 kpl
  0,416 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  38,93€
  90 kpl
  0,433 € / kpl
from €14.92 to €38.93 4
14.92 LensOn piilarit hinta tuotteelle
16.3 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
37.42 LensOn piilarit hinta tuotteelle
38.93 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle

Biomedics 1Day Extra piilolinssit ovat mukavat käyttää, eivätkä ne rasita silmiä. Piilolinssit sopivat hyvin päivittäiseen käyttöön, pitäen silmäsi luonnollisen kosteina. Näitä piilareita voi huoletta pitää jopa 16 tunnin ajan.

Mukavat kertakäyttöiset piilolinssit kuukauden jokaiselle päivälle

Biomedics 1Day Extra piilarit on suunniteltu siten, että käyttäjän käyttökokemus on pidetty mielessä. Erittäin tunnettu ja luotettu CooperVision on valmistanut nämä korkealaatuiset piilolinssit, jotka pitävät silmäsi kosteina koko käytön ajan. Linssien korkean vesipitoisuuden ansiosta, joka on jopa 55 %, ilma pääsee kulkemaan linssien läpi, tehden linssien käytöstä mukavaa ja luonnollista. On suositeltavaa vaihtaa linssit päivittäin, jottei linssien pinnoille kerääntyvät roskat, allergeenit ja sakka pääse ärsyttämään silmiä. Näiden kertakäyttöisten linssien ansiosta silmäsi pysyvät terveinä, eikä sinun tarvitse erikseen puhdistaa linssejä joka päivä. Biomedics 1Day Extra piilolinssit sopivat myös heille, joilla on liki- tai kaukonäkö ja ne sopivat myös ensimmäisiksi piilolinsseiksi. Jokainen pakkaus sisältää 30 paria steriilejä linssejä kuukauden jokaiselle päivälle. Päivän päätteeksi vain hävität käyttämäsi linssit ja otat uudet pakkauksesta.

Kertakäyttöiset piilolinssit ovat monien suosimat siitä syystä, että ne ovat erittäin hygieeniset ja helppohoitoiset. Vaikka pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitetut piilolinssit voidaan puhdistaa käytön aikana, eivät ne välttämättä tarjoa samaa tunnetta kuin ensimmäisen käytön yhteydessä. Kertakäyttöiset piilolinssit sopivat myös hyvin heille, jotka eivät välttämättä käytä piilolinssejä päivittäin. Ne myös ovat ihanteelliset urheiluun tai illan viettoon. Vaikka kertakäyttöiset linssit ovat hygieeniset, eikä niitä tarvitse käytön jälkeen putsata, tulee sinun huolehtia hyvästä käsihygieniasta, kun otat linssit pakkauksesta esiin. Pese ja kuivaa kädet hyvin, jonka jälkeen ravistat kevyesti linssipakkausta ennen kuin nostat linssit pakkauksesta kämmenelle. Varmista, että linkki on oikein päin ennen asentamista. Muista myös noudattaa kaikkia optikon antamia ohjeita, äläkä käytä vaurioituneita piilolinssejä.

Biomedics 1Day Extra linsseistä:

 • Sisältävät 55 % vettä ja 45 % Ocufilcon D:tä
 • Käsittelyä helpottava värjäys
 • UVA ja UVB suoja
 • Kertakäyttöiset linssit, jotka tulee hävittää päivän päätteeksi asianmukaisesti

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun