Biotrue ONEday
Biotrue

Biotrue ONEday

19,19€

(3)
Biotrue ONEday ovat piilolinssit, jotka sopivat heille, joilla on herkät ja kuivat silmät. Linssit ovat erittäin mukavat käyttää ja ne pitävät silmät kosteina koko päivän ajan. Piilolinssit silmiensä terveydestä huolehtiville Bausch & Lomb on valmistanut korkealaatuiset Biotrue ONEday piilolinssit, jotka on tarkoitettu päivittäiseen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  19,19€
  30 kpl
  0,64 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  23,25€
  30 kpl
  0,775 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  30,00€
  30 kpl
  1 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  67,50€
  90 kpl
  0,75 € / kpl
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  68,99€
  90 kpl
  0,767 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  89,00€
  90 kpl
  0,989 € / kpl
from €19.19 to €89 6
19.19 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
23.25 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
30 LensOn piilarit hinta tuotteelle
67.5 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
68.99 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
89 LensOn piilarit hinta tuotteelle

Biotrue ONEday ovat piilolinssit, jotka sopivat heille, joilla on herkät ja kuivat silmät. Linssit ovat erittäin mukavat käyttää ja ne pitävät silmät kosteina koko päivän ajan.

Piilolinssit silmiensä terveydestä huolehtiville

Bausch & Lomb on valmistanut korkealaatuiset Biotrue ONEday piilolinssit, jotka on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Käytetyt linssit hävitetään päivän päätteeksi. Hypergelistä valmistettujen linssien malliin on haettu inspiraatiota ihmisen silmästä, minkä on tarkoitus vähentää silmää mahdollisesti ärsyttävää pinta-alaa, jotta piilolinssien käyttö olisi entistäkin mukavampaa. Biotrue ONEday piilolinssien Hypergel materiali sisältää jopa 78% vettä, mikä on suuri määrä kosteutta pienessä koossa. Tämä jäljittelee silmän sarveiskalvon luonnollista kosteuspitoisuutta antaen piilolinssille luonnollisen tunteen. Biotrue linssien käyttö on niin luonnollista, ettei niitä huomaa edes 16 tunnin käytön aikana. Luonnollisen ja mukavan tunteen lisäksi Biotrue ONEday piilolinssit mahdollistavat selkeän näön, vähentäen valon aiheuttamien kehien kehittymistä. Linsseissä on myös UVA ja UVB suojat, estämään auringonvalon aiheuttamia haittoja. Tämän takia Biotrue ONEday piilolinssit sopivat eritoteen heille, jotka haluavat pitää hyvää huolta silmistään.

ONEday piilolinssit on tarkoitettu käytettäväksi kerran. Tämä tarkoittaa sitä, että kun olet käyttänyt linssejä yhden päivän ajan, tulee sinun hävittää linssit päivän päätteeksi. Monia kertakäyttöisiä linssejä voi pitää jopa 16 tunnin ajan päivässä, mutta missään tapauksessa samoja jo käytettyjä linssejä ei saa ottaa uudelleen käyttöön. On suositeltavaa, että linssit vaihdetaan säännöllisesti. Kertakäyttöiset linssit sopivat hyvin niin lähi- ja kaukonäköisille. Käyttäessäsi piilolinssejä, tulee sinun huolehtia omasta käsihygieniastasi tarkasti. Kädet tulee pestä ja kuivata hyvin aina ennen kuin käsittelet linssejä. Ravista linssipakkausta kevyesti ennen kuin nostat linssit esimerkiksi kämmenellesi. Jotta linssien asettaminen silmiin olisi helpompaa, ovat linssit värjätty. Muista varmistaa, että linssi on oikein. Jos sinulle herää kysymyksiä linssien ja niiden käytön suhteen, käänny oman optikon puoleen.

Biotrue ONEday linssien teknisiä tietoja

 • Valmistusmateriaali sisältää jopa 78% vettä ja 22% Nesofilcon A:ta
 • Vahvuudet -9.00D ja +6.00 välillä
 • Värjäys, joka helpottaa käsittelyä
 • UVA ja UVB suojat

 • Verkkokauppa: Shopping4net piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Paypal
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
3.7 3 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun