Air Optix Aqua, Alcon
Alcon

Air Optix Aqua, Alcon

26,00€
Nyt löytyy aktiivisen elämän omaaville sopivat piilolinssit, nimittäin Alconin valmistamat Air Optix Aqua piilarit. Nämä mukavat ja helposti asennettavat piilolinssit on tehty hengittävästä materialista, joka pitää silmäsi kirkkaina koko päivän. Aktiivisen ihmisen valinta Ciba Visionin valmistama Air Optix Aqua sopii heille.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €

  Halvin yksikköhinta
  26,00€
  6 kpl
  4,33 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  28,00€
  6 kpl
  4,67 € / kpl
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  28,80€
  6 kpl
  4,8 € / kpl
from €26 to €28.8 3
26 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
28 LensOn piilarit hinta tuotteelle
28.8 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle

Nyt löytyy aktiivisen elämän omaaville sopivat piilolinssit, nimittäin Alconin valmistamat Air Optix Aqua piilarit. Nämä mukavat ja helposti asennettavat piilolinssit on tehty hengittävästä materialista, joka pitää silmäsi kirkkaina koko päivän.

Aktiivisen ihmisen valinta

Ciba Visionin valmistama Air Optix Aqua sopii heille, joilla on kiireellinen elämä. Linssit ovat helppokäyttöiset eivätkä ne tingi näön laadusta. Materiaalina on käytetty hydrogel silikonia, joka takaa käyttäjälle selkeän näön ja erittäin korkean käyttömukavuuden. Linssit päästävät jopa viisi kertaa enemmän ilmaa läpi ja ne on suunniteltu pitämään sisällään kosteutta, estämään saostumista ja proteiinien kerääntymistä linssin pinnalle. Nämä kolme yhdistettynä on TriComfort Technology, josta Ciba Vision on tunnettu. Linssit on tarkoitettu antamaan piilolinssejä käyttäville kokopäiväisen vaihtoehdon. Linssit tuntuvat luonnollisilta ja hengittävät koko päivän. Nämä mukavat linssit on myös helppo asentaa silmään käyttöä varten. Vieno sininen värjäys tekee linssien käsittelystä entistäkin helpompaa. Jos omaat aktiivisen tai kiireellisen elämäntyylin kannattaa sinun kokeilla Air Optix Aqua Alcon piilolinssejä!

Käsihygienia on erittäin tärkeää, kun käsittelet piilolinssejä. Ennen kuin käsittelet linssejä, tulee sinun pestä ja kuivata kätesi erittäin huolellisesti. Sen jälkeen ravista linssipakkausta kevyesti, jonka jälkeen asetat linssit esimerkiksi kämmenellesi. Tämän jälkeen voit turvallisesti asettaa linssit silmääsi. Linssin asennusta helpottaa piilareissa oleva sininen värjäys. Varmista vain, että linssit ovat oikein päin. Nämä erittäin mukavat ja hengittävät piilolinssit sopivat hyvin urheilua harrastaville ja kiireellisestä elämästä kärsiville. Hengittävä materiaali pitää silmät virkeinä koko päivän! Muista vain poistaa piilolinssit nukkumaan mennessäsi. Sinun tulee myös noudattaa tarkasti optikon antamia ohjeita, äläkä koskaan käytä vaurioituneita linssejä.

Lisää tietoa linsseistä

 • Sisältää noin 33% vettä
 • Sisältävät käsittelyä helpottavat värjäyksen
 • Eivät sisällä UVA tai UVB suojaa
 • Sopivat kuukausittaiseen käyttöön

 • Verkkokauppa: Lensway piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun