Avaira Kuukauspiilolinssit, CooperVision
CooperVision

Avaira Kuukauspiilolinssit, CooperVision

27,12€
(0)
Avaira -piilolinssit ovat CooperVisionin valmistamat, mukavan tuntuiset päiväkäyttöiset linssit. Avaira -linssit on valmistettu silikonihydrogeelistä, jonka ansiosta nämä piilolinssit auttavat pitämään silmät sopivan kosteina pitkään. Valmistettu uudella Aquaform -tekniikalla Avaira -kuukausilinssien valmistuksessa on käytetty.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  27,12€
  6 kpl
  4,52 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  33,90€
from €27.12 to €33.9 2
27.12 LensOn piilarit hinta tuotteelle
33.9 LensOn piilarit hinta tuotteelle

Avaira -piilolinssit ovat CooperVisionin valmistamat, mukavan tuntuiset päiväkäyttöiset linssit. Avaira -linssit on valmistettu silikonihydrogeelistä, jonka ansiosta nämä piilolinssit auttavat pitämään silmät sopivan kosteina pitkään.

Valmistettu uudella Aquaform -tekniikalla

Avaira -kuukausilinssien valmistuksessa on käytetty patentoitua Aquaform -materiaalitekniikkaa, minkä ansiosta piilolinssi läpäisee runsaasti happea ja se sisältää useita ominaisuuksia, jotka sitovat vettä. Aquaform -teknologian ansiosta linsseissä yhdistyy alhainen modulus ja erinomainen hapenläpäisykyky. Tämä mahdollistaa sen, että silmäsi pysyvät sopivan kosteina hyvin pitkään. Linssi pysyy kosteana jopa ilman kosteutusaineita, lisäaineita tai minkäänlaista pintakäsittelyä. Näin Avaira -piilolinssit tarjoavat mukavamman pinnan verrattuna perinteisiin hydrogeelilinsseihin. Linsseissä on myös silmien terveyttä ylläpitävä ja edistävä UV-suoja, jolloin silmäsi ovat suojassa kaikilta vahingollisilta UV-säteilyltä. Linssit sisältävät polyetyleeniglykolia, mikä on erittäin tehokas voiteluaine. Tämän ansiosta vesi sitoutuu kätevästi koko linssiin. Avaira -linssejä on helppo alkaa käyttämään, mikäli olet käyttänyt aiemmin mitä tahansa piilolinssejä tai olet hankkimassa ensimmäisiä piilolinssejäsi.

Avaira -piilolinsseissä on asperinen pinta, jonka ansiosta nämä linssit sopivat erinomaisesti useimmille piilolinssien käyttäjille. Linssien pinta kaareutuu vaihtelevasti, mikä auttaa hyvällä tavalla korjaamaan lievempää hajataittoa. Avaira -linssin reuna on pyöristetty sopivasti, jolloin linssi ei hankaudu ikävästi silmäluomea vasten. Avaira -linsseistä on saatavilla myös vaaleammalla sävyllä, mikä helpottaa niiden käsittelyä ja antavat sinulle vieläkin kirkkaamman näön. Näitä kuukausilinssejä voi käyttää korkeintaan 30 päivää. Linssit tulee ottaa pois silmistä joka ilta, puhdistaa ja asettaa säilytyskoteloon. Herättyäsi voit jälleen asettaa piilolinssit silmillesi. Optikon antamia ohjeita linssien käyttämiseen ja käsittelemiseen tulee noudattaa aina tarkasti.

Avaira kuukauspiilolinssit – mukavat piilolinssit

 • Linssit pysyvät pitkään kosteina
 • UV-suoja auttaa pitämään silmäsi terveinä

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun