Acuvue Oasys, Johnson & Johnson
Johnson & Johnson

Acuvue Oasys, Johnson & Johnson

20,80€
(0)
Acuvue Oasys Johnson & Johnsonilta sopii hyvin heille, jotka kärsivät kuivista silmistä. Hydraclear Plus teknologian ansiosta silmät pysyvät kosteina koko päivän. Linssien niin sanottu Smartshield pinta estää sakan kerääntymistä linsseille, mikä puolestaan estää silmiä ärtymästä. Linsseissä on myös.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  20,80€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €

  Halvin yksikköhinta
  23,00€
  6 kpl
  3,83 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35 € tilauksissa
  24,72€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  27,00€
  6 kpl
  4,5 € / kpl
from €20.8 to €27 4
20.8 LensOn piilarit hinta tuotteelle
23 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
24.72 Silmäasema hinta tuotteelle
27 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle

Acuvue Oasys Johnson & Johnsonilta sopii hyvin heille, jotka kärsivät kuivista silmistä. Hydraclear Plus teknologian ansiosta silmät pysyvät kosteina koko päivän. Linssien niin sanottu Smartshield pinta estää sakan kerääntymistä linsseille, mikä puolestaan estää silmiä ärtymästä. Linsseissä on myös UV-suojat.

Piilolinssit kahdeksi viikoksi

Acuvue Oasys on suunniteltu olemaan mukavat käyttää koko päivän ajan. Kiitos Johson & Johsonin kehittämän Hydraclear Plus teknologian ansiosta, nämä piilolinssit tuntuvat mukavilta pitkäaikaisessakin käytössä. Linssit pitävät kosteuden tasaisena linssien molemmin puolin koko päivän ajan, mikä takaa silmien pysymisen kirkkaina siihen asti kunnes otat linssit pois silmistäsi. Acuvue Oasys piilarit sisältävät myös UVA- ja UVB-suojan. Hengittävä Senofilcon A -materiali auttaa pitämään silmät virkeinä päivästä toiseen. Niin sanottu Smartshield auttaa pitämään linssien pinnat puhtaina, estäen sakan ja roskien kertymistä linssien pinnoille. Tämä puolestaan estää silmiä ärtymästä ja antaa käyttäjälle maksimaalisen mukavuuden koko päivän ajaksi. Acuvue Oasys piilarit Johnson & Johnsonilta soveltuvat erinomaisesti kaikenlaiseen urheiluun ja myös ajamiseen. Jos siis haluat maksimoida oman mukavuutesi pitkäaikaisten piilolinssien avulla, kokeile Acuvue Oasys piilolinssejä Johnson & Johnsonilta!

Pakkauksessa olevat piilolinssit ovat käytettävissä 14 päivän ajan avaamisesta olettaen, että käyttäjä pitää huolen linsseistä asianmukaisella tavalla. Päivän käytön jälkeen linssit tulee poistaa silmistä ja putsata piilolinsseille tarkoitetuilla aineilla, jonka jälkeen ne tulee säilöä asianmukaisesti. Optikolta saat tarkemmat ohjeet. Kun olet käyttänyt linssejä 14 päivää, tulee sinun ottaa pakkauksesta uudet linssit. Acuvue Oasys -linssit on suunniteltu käytettäviksi vain 14 päivän ajan, eikä suositeltua aikaa tule ylittää. Käsihygienia on toinen, mistä tulee pitää hyvää huolta linssejä käsitellessä. Muista aina kuivata ja pestä kädet hyvin. Ennen linssien käyttöönottoa, ravista pakkasta kevyesti ja nosta linssit pakkauksesta kämmenelle. Varmista, että linssi on oikein päin ennen kuin asetat sen silmääsi. Linsseissä on vieno värjäys, joka helpottaa käsittelyä.

Lisätietoa Acuvue Oasys -linsseistä

 • Vesipitoisuus jopa 38%
 • Valmistuksessa käytetty materiali: 38% vettä ja 62% Senofilcon A:ta
 • Vahvuudet: +0.50D ja +8.00D välillä, sekä -0.50D aina -12.00D asti

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun