Alcon

Air Optix for Astigmatism, Alcon

48,68€
25% alennusta 64,90€
(0)
Niin sanotut toric- eli taittavat piilolinssit heille, joilla on hajataittoa. TriComfort teknologian ansiosta linssit hengittävät ja kostuttavat silmiä. Nämä piilolinssit sopivat myös heille, joilla on taipumusta kuiviin silmiin. Hajataitosta kärsiville pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitetut piilolinssit Air Optix -piilolinssit sopivat hyvin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  48,68€
  64,90€
  6 kpl
  8,11 € / kpl
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  53,99€
  6 kpl
  9 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  59,41€
  6 kpl
  9,9 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  70,00€
  6 kpl
  11,67 € / kpl
from €48.68 to €70 4
Air Optix for Astigmatism, Alcon hinnan kehitys

Niin sanotut toric- eli taittavat piilolinssit heille, joilla on hajataittoa. TriComfort teknologian ansiosta linssit hengittävät ja kostuttavat silmiä. Nämä piilolinssit sopivat myös heille, joilla on taipumusta kuiviin silmiin.

Hajataitosta kärsiville pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitetut piilolinssit

Air Optix -piilolinssit sopivat hyvin hajataitosta kärsiville piilolinssien käyttäjille niiden muotoilun ansiosta. Nämä pitkäaikaiseen käyttöön sopivat piilolinssit ovat CibaVisionin valmistamat. Samaa paria voidaan käyttää jopa 30 päivän ajan edellyttäen, että piilolinssit puhdistetaan asianmukaisesti. Nämä hengittävät piilolinssit tekevät linssien käytöstä luonnollisen tuntuiset ja mukavat. Ainutlaatuinen TriComfort-teknologia antaa hapen kulkea linssin läpi, samalla kun linssi pitää sisältämänsä kosteuden ja sileän pinnan. Air Optix piilaarit sopivat myös kuivista silmistä kärsiville. Sileä linssin pinta ei vain tee linssien käytöstä miellyttävää kokemusta, mutta estää sakan ja proteiinien kertymistä linssien pinnalle, mikä puolestaan estää silmiä ärtymästä. Air Optix -piilolinssejä voidaan pitää päivän aikana jopa 16 tuntia, mikä tekee näistä piilolinsseistä sopivat heille, joilla on kiireinen elämänlaatu.

Pitkäaikaiseen käyttöön niin sanotut kuukausittaiset piilolinssit on suunniteltu tarjoamaan mukavan käyttökokemuksen ja selkeän näön edulliseen hintaan. Päivän aikana on mahdollista, että linssien pinnoille kerääntyy sakkaa tai muita roskia, jotka voivat sumentaa näköä. Tämän takia on tärkeää puhdistaa piilolinssit iltaisin ennen nukkumaan menoa. Käytä piilolinssien pesuun siihen tarkoitettua piilolinssinestettä ja hiero linssien pintoja kevyesti. Kun linssit ovat puhtaat voit säilöä piilolinssisi puhtaaseen piilolinssinesteeseen niille tarkoitettuihin linssikoteloihin. Näin linssit pysyvät puhtaina, eikä niiden pinnoille keräänny likaa tai bakteereja. Muista myös hyvä käsihygienia kun käsittelet piilolinssejäsi. Pese ja kuivaa kätesi hyvin. Muista myös noudattaa kaikkia optikon ja pakkausten ohjeita.

Muuta tiedettävää piilolinsseistä

 • Sisältävät 33 % vettä
 • Vahvuudet -10.00D ja +6.00D välillä
 • Käsittelyä helpottava värjäys

 • Tuotemerkki: Alcon
 • Verkkokauppa: Silmäasema
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack
4 1 5/span> 1
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun