Proclear 1-Day Multifocal, CooperVision
CooperVision

Proclear 1-Day Multifocal, CooperVision

28,78€
(5)
Proclear 1-Day Multifocal -monitehopiilolinssit sopivat erinomaisesti heille, jotka kärsivät ikänäöstä. Nämä piilolinssit ovat mukavat ja sopivat hyvin satunnaiseen käyttöön, erityisiin tilanteisiin kuin myös päivittäiseen käyttöön. Näköä kaikille etäisyyksille kertakäyttölinssien muodossa Proclear.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  28,78€
  30 kpl
  0,96 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  32,00€
  30 kpl
  1,067 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  38,40€
  30 kpl
  1,28 € / kpl
from €28.78 to €38.4 3
28.78 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
32 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
38.4 LensOn piilarit hinta tuotteelle

Proclear 1-Day Multifocal -monitehopiilolinssit sopivat erinomaisesti heille, jotka kärsivät ikänäöstä. Nämä piilolinssit ovat mukavat ja sopivat hyvin satunnaiseen käyttöön, erityisiin tilanteisiin kuin myös päivittäiseen käyttöön.

Näköä kaikille etäisyyksille kertakäyttölinssien muodossa

Proclear 1-Day Multifocal piilolinssit ovat tehty ikänäöstä kärsiville, jotka arvostavat kertakäyttöisten piilolinssien mukavuutta. Nämä piilolinssit sopivat niin satunnaiseen käyttöön, kuin myös päivittäiseen käyttöön tai erilaisiin erikoistilaisuuksiin. Proclear 1-Day Multifocal linssit on kehitetty tarjoamaan parhaan mahdollisen näön kaikille etäisyyksille. Linsseissä on muun muassa asfäärinen lukuosa ja ne löytyvät yksillä voimakkuuksilla, joka auttaa säilyttämään kaukonäön. Se myös vähentää näköön liittyvien kompromissien tekoja. CooperVision on käyttänyt ainutlaatuista PC Technology'ä, mikä takaa käyttäjälle ihanteellisen linssin, joka sopii myös kuivista silmistä kärsiville. PC Technology perustuu molekyylikemiaan, joka takaa ainutlaatuisen linssimateriaalin. Linssin fosforyylikoliinimolekyylit (PC) imevät ja sitovat itseensä vettä, luoden kostean linssin pinnan. Tämä samainen pinta pitää linssin puhtaana ja pitää huolen siitä, että linssi toimii suunnitellusti. PC-molekyylit myös auttavat pitämään linssin kosteana, mikä tekee piilolinssien käytöstä miellyttävää koko päivän ajan.

Piilolinssejä käyttäessäsi on suositeltavaa, että noudatat kaikkia optikon antamia ohjeita. Käyttäjänä sinun tulee myös varmistaa, että linssit ovat oikein päin kun asennat ne silmiisi. Vältä vaurioituneiden tai kuivuneiden linssien käyttöä. Hyvä käsihygienia on tärkeää piilolinssejä käsitellessä. Kädet tulee pestä ja kuivata hyvin, ennen kuin asetat linssit silmiisi. Ravista linssipakkausta varovaisesti ennen kuin otat linssit pakkauksesta kämmenelle. Tämän jälkeen vain asetat ne paikoilleen. Vaikka piilolinssit ovat mukavat käyttää ja usein myös huomaamattomat, kannattaa sinun poistaa ne nukkumaan mentäessä. Joten jos kärsit ikänäöstä ja kuivista silmistä, kokeile Proclear 1-Day Multifocal piilolinssejä. Maailmasi on huomattavasti selkeämpi.

Linssien hyvät puolet

 • Sisältää jopa 60% vettä
 • Sopivat päivittäiseen käyttöön
 • Sopii käyttäjille, aina +2,50 ADD saakka

 • Verkkokauppa: Shopping4net piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Paypal
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
4.2 5 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun