Proclear Multifocal, CooperVision
CooperVision

Proclear Multifocal, CooperVision

48,64€
(0)
Ikänäöstä kärsiville sopivat piilolinssit. Luonnollisilta tuntuvat piilolinssit, jotka pitävät silmät mukavan kosteina käytön aikana. Pitkäaikaiseen käyttöön sopivat piilolinssit - voit pitää samoja linssejä jopa 30 päivän ajan. Ikänäköisille sopivat Proclear Multifocal piilolinssit CooperVisionilta Proclear.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  48,64€
  6 kpl
  8,11 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  50,00€
  6 kpl
  8,33 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  60,80€
  6 kpl
  10,13 € / kpl
from €48.64 to €60.8 3
48.64 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
50 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
60.8 LensOn piilarit hinta tuotteelle

Ikänäöstä kärsiville sopivat piilolinssit. Luonnollisilta tuntuvat piilolinssit, jotka pitävät silmät mukavan kosteina käytön aikana. Pitkäaikaiseen käyttöön sopivat piilolinssit - voit pitää samoja linssejä jopa 30 päivän ajan.

Ikänäköisille sopivat Proclear Multifocal piilolinssit CooperVisionilta

Proclear Multifocal piilolinssit ovat CooperVisionin ikänäöstä kärsiville käyttäjille suunnittelemat piilolinssit. Nämä erittäin mukavat piilarit antavat käyttäjälle mahdollisuuden nähdä niin kauas kuin lähelle ilman, että olisi pakko käyttää laseja. Ainutlaatuinen PC teknologia auttaa linssejä pitämään sisällään kosteutta, mikä puolestaan antaa sinulle luonnollisen kosteat silmät. Tämän takia nämä piilolinssit sopivat myös heille, joilla on taipumusta kuiviin silmiin. Pitkäaikaiseen käyttöön sopivia monitehopiilolinssejä voidaan pitää jopa 12 tunnin ajan vuorokaudessa ja samaa paria jopa 30 päivän ajan edellyttäen, että linssit puhdistetaan ja säilötään asianmukaisesti. Moniteholinssit ovat tehokas apu korjaamaan ikänäön tuomia haittoja, eikä sinun tarvitse ottaa esiin lukulaseja erikseen. Ikänäköä korjaamaan tarkoitetut linssit kannattaa hankkia jo ensimmäisten oireiden ilmestyessä. Jos ongelman jättää huomioimatta ja ikänäkö huononee, silmä joutuu pinnistelemään nähdäkseen selkeästi, mikä taas on oman itsesi kannalta epämukavaa ja voi aiheuttaa päänsärkyä.

Kun valitset itsellesi piilolinssejä, sinun kannattaa ottaa huomioon omien silmiesi tarve. Jos kärsit kuivista silmistä kannattaa sinun valita itsellesi linssit, jotka auttavat pitämään silmäsi luonnollisen kosteina. Kertakäyttöiset piilolinssit ovat helppokäyttöiset, eivätkä vaadi säännöllistä puhdistamista tai säilöntää. Linssit eivät myöskään vanhene, joten ne sopivat myös heille, jotka käyttävät piilolinssejä satunnaisesti. Pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitetut piilolinssit taas mahdollistavat saman linssiparin käytön 30 päivän ajan säännöllisellä puhdistamisella. Piilolinssejä käsiteltäessä on tärkeää, että käsihygienia on mahdollisimman hyvä. Kädet tulee aina pestä ja kuivata hyvin ennen kuin käsittelet piilolinssejä. Ravista linssikoteloa kevyesti, jonka jälkeen nostat linssit esimerkiksi kämmenellesi. Sitten asetat linssit silmiisi ja päivä voi alkaa. Muista kuitenkin aina kuunnella optikkoasi ja hänen neuvojaan. Vaurioituneita tai käyttöpäivän ylittäneitä linssejä ei saa käyttää.

Lisätietoa Proclear Multifocal piilolinsseistä

 • Sisältävät jopa 62 % vettä
 • Vahvuudet -8.00 ja +6.00 välillä
 • Linsseissä käsittelyä helpottava värjäys

 • Verkkokauppa: Shopping4net piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Paypal
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun