CooperVision

Proclear Multifocal XR

50,49€
(0)
Ikänäöstä kärsiville sopivat monitehopiilolinssit. Ainutlaatuinen PC teknologia ylläpitävät luonnollista kosteutta. Samoja pareja voidaan käyttää jopa 30 päivän ajan. Linsseistä löytyy useita eri voimakkuuksia aina -20.00:sta +20.00 asti. Piilarit helpottamaan ikänäön oireita CooperVisionin valmistamat Proclear.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-3 päivää
  4,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  50,49€
  3 kpl
  16,83 € / kpl
from €50.49 to €50.49 1
Proclear Multifocal XR hinnan kehitys

Ikänäöstä kärsiville sopivat monitehopiilolinssit. Ainutlaatuinen PC teknologia ylläpitävät luonnollista kosteutta. Samoja pareja voidaan käyttää jopa 30 päivän ajan. Linsseistä löytyy useita eri voimakkuuksia aina -20.00:sta +20.00 asti.

Piilarit helpottamaan ikänäön oireita

CooperVisionin valmistamat Proclear Multifocal XR piilolinssit tarjoavat korkealaatuista mukavuutta ja selkeää näköä heille, joilla on ikänäköä. Nämä piilolinssit ovat saatavilla suurillakin vahvuuksilla aina -20.00:sta jopa +20.00:neen. Moniteholaseina ne antavat vapautta käyttäjilleen eri tavalla kuin silmälasit, kun sinun ei tarvitse erikseen etsiä laseja lukemista varten. Proclear Multifocal XR piilolinssejä voidaan käyttää 30 päivän ajan olettaen, että piilolinssit puhdistetaan säännöllisesti. Jos linssit puhdistetaan päivän aikana kertyneistä roskista ennen nukkumaan menoa ja linssit säilötään asianmukaisesti linssikoteloihin, pysyvät piilolinssit hyvinä kuukauden ajan. CooperVisionin ainutlaatuinen PC teknologia mahdollistaa suuremman vesipitoisuuden, jonka ansiosta silmäsi pysyvät kosteina, eivätkä ne pääse ärtymään asennushetkestä lähtien. Nämä linssit sisältävät myös niin sanotun Balanced Progression teknologian, joka tarjoaa pitkäkestoisen, selkeän näön koko päivän ajaksi niin vahvemmalle kuin heikommallekin silmällesi.

Moniteholasit auttavat vähentämään ikänäön tuomia haittoja ja nyt tämä sama apu on saatavilla piilolinssien muodossa. Ikänäöllä tarkoitetaan iän tuomaa heikentynyttä likinäköisyyttä, joka yleensä alkaa ilmenemään noin 40 vuotta täyttäneillä. On toki tapauksia, joissa henkilö on ollut myös nuorempi. Ikänäköisille tarkoitetut moniteholinssit helpottavat arkea, kun ei tarvitse etsiä erikseen lukulaseja. Jos ikänäköön liitettäviä näköongelmia ei helpoteta silmälasien tai piilolinssien avulla, joudutut siristelemään silmiä enemmän, mikä puolestaan johtaa mahdollisesti päänsärkyihin. Monitehopiilolinssien avulla näet hyvin, eikä sinun tarvitse erikseen kantaa mukanasi silmälaseja. Piilolinssejä käsitellessäsi muista hyvä käsihygienia. Pese ja kuivaa kätesi hyvin. Ravista sitten linssikoteloa kevyesti ja nosta linssit kämmenellesi. Siitä sitten asennat yhden linssin paikoilleen kerrallaan, jonka jälkeen päivä voi alkaa. Muista vain katsoa, että linssi on oikein päin. Noudata myös oman optikkosi ohjeita.

Lisätietoja moniteho piilolinsseistä

 • Sisältävät jopa 62 % vettä
 • Vahvuudet -20.00D ja +20.00D välillä
 • Käsittelyä helpottava värjäys

 • Tuotemerkki: CooperVision
 • Verkkokauppa: Alensa
 • Toimitusaika: 2-3 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun