?> Focus Dailies AquaComfort Plus, Alcon
Focus Dailies AquaComfort Plus, Alcon
DAILIES

Focus Dailies AquaComfort Plus, Alcon

17,00€

(3)
Erinomaisesti kosteuttava päiväkäyttöön tarkoitettu kertakäyttölinssi, jonka kolmivaikutteinen kostutusominaisuus kostuttaa, voitelee ja raikastaa silmän pintaa jokaisella räpäytyksellä, jolloin linssin käyttömukavuus lähenee jo huippuluokkaa. Kokeile itse, niin huomaat eron! Pitkäkestoista mukavuutta päivittäiseen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  17,00€
  30 kpl
  0,57 € / kpl
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  17,85€
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  18,00€
  30 kpl
  0,6 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €

  Halvin yksikköhinta
  44,00€
  90 kpl
  0,489 € / kpl
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  46,90€
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  50,00€
  90 kpl
  0,556 € / kpl
from €17 to €50 6
17 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
17.85 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
18 LensOn piilarit hinta tuotteelle
44 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
46.9 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
50 LensOn piilarit hinta tuotteelle

Erinomaisesti kosteuttava päiväkäyttöön tarkoitettu kertakäyttölinssi, jonka kolmivaikutteinen kostutusominaisuus kostuttaa, voitelee ja raikastaa silmän pintaa jokaisella räpäytyksellä, jolloin linssin käyttömukavuus lähenee jo huippuluokkaa. Kokeile itse, niin huomaat eron!

Pitkäkestoista mukavuutta päivittäiseen käyttöön

Dailies AquaComfort Plus linssit ovat käytössä huippumukavat ja ne sopivat vaativallekin käyttäjälle sekä työhön että harrastuksiin, sillä kolmivaikutteinen kostutusominaisuus vapauttaa kosteuttavia ainesosia silmän pinnalle keskimäärin noin 14 000 kertaa päivässä. Nautit kostutetuista silmistä, eivätkä linssit pääse kuivumaan ja hankaamaan silmän pintaa, jolloin tunne on silkkisen pehmeä ja ihanan huomaamaton. Linssi on valmistettu ei-ionisoivasta aineesta, joten proteiinikerrostumien muodostuminen vähenee. Voit siis käyttää näitä linssejä huoletta aamusta iltaan ja havaitset pian, että et muista piilolinssejä ollenkaan. Dailies AquaComfort Plus on laadukas tuote, jonka myötä tunnet olosi huolettomaksi ja kevyeksi, etkä välttämättä tarvitse erikseen silmätippoja silmien kostuttamiseen kuivissakaan olosuhteissa. Linssit tuovat päiväkäyttöön pitkäkestoista mukavuutta, mutta sinun ei turhaan tarvitse huolehtia huoltotoimenpiteistä päivän päätteeksi. Poistat vain linssit silmistä ja hävität ne asianmukaisesti. Linssit on myös helppo asettaa silmiin, sillä kapeat reunat helpottavat asettamista, kuten myös vienosti väritetty linssi.

Vaikka Dailies AquaComfort Plus linssit ovatkin niin huippumukavat käytössä, että niiden olemassaolo on helppo unohtaa, älä silti erehdy nukkumaan linssit silmissä, ja noudata muutenkin optikon ohjeita. Varmista myös, että asennat linssin silmään oikein päin, ja ettet käytä vaurioituneita linssejä. Ennen linssien asettamista silmiin, pese kädet sopivalla puhdistusaineella ja kuivaa ne hyvin. Ravista seuraavaksi linssipakkausta varovasti ennen kuin noukit linssin pakkauksesta esimerkiksi kämmenelle. Aseta linssit silmiin ja voilá, voit nyt unohtaa ne koko päivän ajaksi! Upeaa, olet valinnut käytössä laadukkaat Dailies AquaComfort Plus linssit, joissa varmasti viihdyt huoletta pitkänkin päivän. Huomaat eron varmasti!

Muuta tärkeää huomioitavaa

 • Linssien vesipitoisuus on 69%.
 • Linsseissä on käyttöä helpottavaa käsittelyväriä.

 • Verkkokauppa: Lensway piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4.0 3 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun