?> Queens Trilogy, Soleko
Queens Trilogy, Soleko

Queens Trilogy, Soleko

16,42€
(0)
Queen's Trilogy -kuukausilinssit korostavat silmiesi kauneutta yhdistämällä linssiin kolme eri kerrosta ja luomalla näin valloittavaa syvyyttä silmiisi. Valittavissasi on yhdeksän eri väriä korostamaan kauniita silmiäsi. Korosta silmiesi hehkua Täysin peittävillä linsseillä voit muuttaa silmiesi väriä varsin dramaattisesti.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  16,42€
  2 kpl
  8,21 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  18,32€
from €16.42 to €18.32 2
16.42 LensOn piilarit hinta tuotteelle
18.32 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle

Queen's Trilogy -kuukausilinssit korostavat silmiesi kauneutta yhdistämällä linssiin kolme eri kerrosta ja luomalla näin valloittavaa syvyyttä silmiisi. Valittavissasi on yhdeksän eri väriä korostamaan kauniita silmiäsi.

Korosta silmiesi hehkua

Täysin peittävillä linsseillä voit muuttaa silmiesi väriä varsin dramaattisesti. Linssissä on kolme eri värikerrosta, jolloin on helppo luoda syvyyttä kontrasteilla ja kerroksilla. Voit luoda silmiisi intensiivisen ja salaperäisen katseen, sillä hienostuneet ja täyteläiset värit tuovat elämääsi vaihtelua sekä arjessa että juhlassa. Samaa linssiparia voit käyttää kaikkiaan kuukauden, jonka jälkeen ne on vaihdettava. Linssien kaarevuus on 8.6 ja halkaisija 14.2. Linssien materiaali on Ocufilcon A, joten linssit mukautuvat hyvin silmien liikkeisiin ja linssien nestepitoisuus on 43 %, joten ne pysyvät tehokkaasti kosteina käytössä, tuoden näin käyttömukavuutta päivittäiseen kuukaudenkin kestävään käyttöön. Ennen käyttöönottoa on hyvä keskustella optikon kanssa juuri sinulle sopivista linsseistä ja tuotteista. Linssit kannattaa myös puhdistaa säännöllisesti sekä säilyttää asianmukaisesti silloin, kun ne eivät ole käytössä.

Linssien voimakkuudet vaihtelevat välillä -20.00 - +20.00. Voimakkuuksien puolesta valikoimaa onkin paljon, ja myös henkilöt joilla voimakkuudet ovat hyvin suuret voivat käyttää linssejä huoletta. Värivaihtoehdot antavat mahdollisuuden leikitellä väreillä vuoden lähes jokaisena kuukautena. Huomaathan kuitenkin, että oma silmien värisi vaikuttaa lopputulokseen. Nämä kuukauden käyttöön tarkoitetut linssit poistetaan silmistä yöksi, puhdistetaan piilolinssien puhdistukseen tarkoitetulla nesteellä ja säilytetään nesteessä yön yli. Näin vältät esimerkiksi silmätulehduksia ja muutoksia sarveiskalvolla, jotka saattavat aiheuttaa ärsytystä ja silmien kuivumista, sekä tätä vakavampia silmien ongelmia. Jos kuitenkin huomaat ongelmia silmissä, kannattaa tarkistaa, onko sinulla käytössä oikeanlaiset linssit. Jos ongelmat jatkuvat, ota yhteyttä optikkoon.

Leikittele silmiesi väreillä

 • Pakkauskoko: 2 linssiä/laatikko.
 • Väreinä Pearl Grey, Yellow, Ocean, Blue, Light Green, Dark Green, Violet, Amber ja Choco.
 • Yhden kuukauden käyttöaika.

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun