?> MyDay Daily Disposable
MyDay Daily Disposable
MyDay

MyDay Daily Disposable

20,92€

(0)
Coopervisionin valmistamat MyDay Daily Disposable -piilolinssit ovat mukavat, helposti käsiteltävät ja huoltovapaat. Ne läpäisevät hyvin happea ja pitävät silmän optimaalisen kosteana koko päivän. Kokeile, niin huomaat eron. MyDay Daily Disposable ovat kätevät linssit päivittäiseen käyttöön Silikonihydrogeelistä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  20,92€
  30 kpl
  0,7 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  26,01€
  30 kpl
  0,867 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  56,17€
  90 kpl
  0,624 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  64,52€
  90 kpl
  0,717 € / kpl
from €20.92 to €64.52 4
20.92 LensOn piilarit hinta tuotteelle
26.01 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
56.17 LensOn piilarit hinta tuotteelle
64.52 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle

Coopervisionin valmistamat MyDay Daily Disposable -piilolinssit ovat mukavat, helposti käsiteltävät ja huoltovapaat. Ne läpäisevät hyvin happea ja pitävät silmän optimaalisen kosteana koko päivän. Kokeile, niin huomaat eron.

MyDay Daily Disposable ovat kätevät linssit päivittäiseen käyttöön

Silikonihydrogeelistä valmistetut kertakäyttöpiilolinssit päiväkäyttöön ovat äärimmäisen mukavat käytössä, sillä ne läpäisevät hyvin happea, jolloin silmänvalkuaisesi pysyvät myös valkeina ja terveen näköisinä. Linssien hapenläpäisykyky on peräti 100 Dk/t ja linssien nestepitoisuus peräti 54 %, joten ne auttavat silmiä säilyttämään kosteustasapainonsa. Linssissä onkin saatu yhdistettyä sekä perinteisen hydrogeelilinssin että silikonihydrogeelilinssin parhaimmat ominaisuudet hyvin onnistuneella tavalla. Nämä ominaisuudet tekevät linsseistä optikkojen suosittelemia, sillä ne ovat pehmeät ja helposti käsiteltävissä. Voimakkuudet vaihtelevat välillä +6 – -10, joten valinnanvaraa riittää myös ikänäön vaivaamille henkilöille. Lisäksi linssit sisältävät uv-suojan, joka on ominaisuutena varsin erikoinen lisä kaikissa piilolinsseissä riippumatta niiden käyttöiästä. Keskustele optikon kanssa ennen tuotteen käyttöönottoa, jotta voit varmistaa linssien sopivuuden juuri sinulle. Näitä linssejä käyttäessä huomaat taatusti eron.

Coopervisionin valmistamissa Stenfilcon A-materiaalia olevissa linsseissä linssien kaarevuus on 8,4 ja halkaisija 14,2. Pakkauksessa on 30 kappaletta, joten se riittää sinulle kahdeksi viikoksi. Linssissä on kanavaverkosto, joka kuljettaa tehokkaasti happea silmän sarveiskalvolle. Pienen silikonimäärän omaavassa linssissä on onnistuttu yhdistämään huippumoderneja ominaisuuksia äärimmäiseen käyttömukavuuteen. Linssi on käsittelyvärjätty käsittelyn helpottamiseksi, joten tiedät helposti miten päin asettaa linssi silmään. Linssi sisältää UV-suojan, joka on UVA/UVB säteilyn osalta 85 % ja vastaavasti /96 %. Näin erinomaisilla ominaisuuksilla varustetut linssit mahdollistavat taatusti sen, että et huomaakaan linssejä käyttäessäsi niitä. Voit heittää hyvästit ärtyneille ja punaisille silmille jo vaikka tänään.

Kertakäyttölinssit päivittäiseen käyttöön

 • Linssityyppi: sfääriset linssit.
 • Käyttöaika: 1 päivä.

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun