?> Biofinity XR 3
Biofinity XR 3
Biofinity

Biofinity XR 3

39,59€
(0)
Biofinity XR 3 piilolinsseistä löytyy useita eri voimakkuuksia. Sen ainutlaatuinen Aquaform teknologia auttaa ilman pääsyä linssin läpi silmään. Linssit pitävät kosteusasteensa korkeana, tehden linssien pitämisestä miellyttävää. Sopivat kuukausittaiseen käyttöön. Yhdet linssit käytettävissä jopa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €

  Halvin yksikköhinta
  39,59€
  3 kpl
  13,2 € / kpl
from €39.59 to €39.59 1
39.59 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle

Biofinity XR 3 piilolinsseistä löytyy useita eri voimakkuuksia. Sen ainutlaatuinen Aquaform teknologia auttaa ilman pääsyä linssin läpi silmään. Linssit pitävät kosteusasteensa korkeana, tehden linssien pitämisestä miellyttävää. Sopivat kuukausittaiseen käyttöön. Yhdet linssit käytettävissä jopa 30 päivän ajan.

Pitkäaikaista mukavuutta jopa kuukaudeksi

Biofinity XR valmistaa CooperVision. Nämä piilolinssit sopivat heille, jotka tarvitsevat suuremmat vahvuudet linsseihinsä, mutta arvostavat piilolinssien tuomaa mukavuutta. Kiitos CooperVisionin, näitä mukavalta tuntuvia hydrogel piilolinssejä voi käyttää joka päivä. Erittäin hengittävä Aquaform teknologia pitää huolen siitä, että ilma pääsee kiertämään linssien läpi, samalla kun se pitää silmät mukavan kosteina koko päivän. Hengittävä ja kosteuttava malli tekee Biofinity XR piilolinsseistä erinomaisen vaihtoehdon juuri heille, jotka kärsivät kuivista silmistä. Biofinity XR piilarit ovat niin mukavat, että ne sopivat hyvin pitkäaikaiseen käyttöön. Jos optikko antaa luvan, ei niitä ole edes pakko poistaa nukkumaan mennessä. Optikkoa tosin tulee kuunnella ja noudattaa hänen neuvojaan. Nämä piilolinssit sopivat kaikille käyttäjille, oli heillä sitten lyhyt- tai kaukonäkö.

Vaikka Biofinity XR 3 piilolinssit sopisivatkin pidettäviksi myös nukkuessa, kannattaa aina kysyä optikon mielipidettä. He myös neuvovat miten huolehtia piilolinsseistä siten, että ne ovat pysyvät hyvinä pitkäaikaisessa käytössä. Muista hyvä käsihygienia kun käsittelet piilolinssejä. Pese ja kuivaa kätesi hyvin. Ravista sitten linssipakkausta kevyesti ja nosta linssit esimerkiksi kämmenelle, tai muulle puhtaalle pinnalle, josta ne on helppo löytää ja asettaa silmään. Linsseissä oleva värjäys helpottaa käsittelyä. Varmista vain, että linssit ovat oikein päin ennen kuin asetat ne silmiisi. Sitten tarvitseekin vain asettaa linssit paikoilleen ja päivä voi alkaa! Biofinity XR 3 linssit auttavat sinua näkemään niin lähelle kuin kauas! Tutustu, kokeile ja huomaa ero!

Linssien tekniset tiedot

 • Sisältävät 48% vettä
 • Voimakkuudet -12.50D ja +15.00D välillä
 • Käsittelyä helpottava värjäys
 • Kuukausittaiseen käyttöön sopivat linssit

 • Verkkokauppa: Lensway piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun