DAILIES AquaComfort Plus Multifocal, Alcon
DAILIES

DAILIES AquaComfort Plus Multifocal, Alcon

28,00€
Moniteho piilolinssit, jotka sopivat erinomaisesti ikänäöstä kärsiville käyttäjille. Niin sanottu täsmäprofiili malli varmistaa linssin istuvuuden ja selkeän näön kaikille käyttäjille. Linssi kosteuttaa silmiä jokaisen räpäytyksen yhteydessä. Ikänäön tuomia vaivoja korjaamaan Ikänäkö.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  28,00€
  30 kpl
  0,93 € / kpl
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  30,00€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  30,00€
  30 kpl
  1 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  35,00€
from €28 to €35 4
28 LensOn piilarit hinta tuotteelle
30 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
30 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
35 LensOn piilarit hinta tuotteelle

Moniteho piilolinssit, jotka sopivat erinomaisesti ikänäöstä kärsiville käyttäjille. Niin sanottu täsmäprofiili malli varmistaa linssin istuvuuden ja selkeän näön kaikille käyttäjille. Linssi kosteuttaa silmiä jokaisen räpäytyksen yhteydessä.

Ikänäön tuomia vaivoja korjaamaan

Ikänäkö on vaiva, joka ilmenee yleensä noin 40-vuotiailla, mutta on myös tapauksia, joissa henkilö voi olla nuorempi. DAILIES AquaComfort Plus Multifocal kertakäyttöiset -piilolinssit, jotka auttavat ikänäön tuomien ongelmien kanssa. Nämä Alconin valmistamat piilolinssit vapauttavat käyttäjänsä tarpeesta pitää mukanaan lukulaseja. Sen lisäksi, että näet lähelle, näet myös selkeästi kauas. DAILIES AquaComfort Plus Multifocal -piilolinssit tarjoavat erittäin selkeän näön ja korkealaatuista mukavuutta. Linssien niin sanottu täsmäprofiili pitää huolen siitä, että linssit pysyvät paikoillaan, tarjoten hyvän liki- ja kaukonäön käyttäjälleen. Linssit myös kosteuttavat silmää jokaisen räpäytyksen yhteydessä, mikä pitää huolen siitä, etteivät silmät pääse ärtymään. Linssit ovat saatavilla useilla eri voimakkuuksilla -10.00:sta aina +6.00:aan asti. Et käytä ikänäköä korjaavia linssejä tai laseja, ärsytät omia silmiäsi, mikä taas puolestaan voi johtaa päänsärkyihin.

DAILIES nimestä päätellen, voitkin jo arvata, että kyseessä on kertakäyttöiset piilolinssit. Tämä tarkoittaa sitä, ettei samaa paria saa yhden käytön jälkeen enää käyttää. Kertakäyttöiset piilolinssit ovat tarkoitettu hävitettäviksi yhden päivän käyttökerran jälkeen. Ne ovat hyvin hygieeninen vaihtoehto pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitetuille piilolinsseille, joita pitää säännöllisesti puhdistaa linssinesteen avulla. Kun käsittelet piilolinssejä, muista hyvä käsihygienia. Pese ja kuivaa kätesi kunnolla, ravista linssipakkausta kevyesti ja nosta linssit kämmenellesi. Kun asetat linssiä silmääsi, muista varmistaa, että linssi on oikein päin. Monissa piilolinsseissä, aivan kuten DAILIES AquaComfort Plus Multifocal -linsseissä on vieno värjäys, joka helpottaa käsittelyä. Kuuntele aina omaa optikkoasi ja seuraa hänen antamiaan neuvojaan.

DAILIES AquaComfort Plus Multifocal linssien tiedot

 • Sisältävät 69 % vettä
 • Vieno värjäys helpottamaan käsittelyä
 • Eivät sisällä UVA/UVB-suojaa
 • Valmistukseen on käytetty 69 % vettä ja 31 & Etafilcon A:ta

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun