?> DAILIES AquaComfort Plus Toric, Alcon
DAILIES AquaComfort Plus Toric, Alcon
DAILIES

DAILIES AquaComfort Plus Toric, Alcon

23,90€

(0)
Alconin Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssit ovat tooriset, hajataittoa korjaavat laadukkaat kertakäyttölinssit. Näissä linsseissä on kolminkertainen kosteutus ja ne antavat sinulle mukavan ja virkeän näön koko päiväksi. Mukavat käyttää sopivan kosteina DAILIES AquaComfort Plus Toric -piilolinssit ovat suosituiden Focus.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  23,90€
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  26,00€
  30 kpl
  0,87 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  26,00€
  30 kpl
  0,867 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  74,00€
  90 kpl
  0,822 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  75,00€
  90 kpl
  0,833 € / kpl
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  79,00€
from €23.9 to €79 6
23.9 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
26 LensOn piilarit hinta tuotteelle
26 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
74 LensOn piilarit hinta tuotteelle
75 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
79 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle

Alconin Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssit ovat tooriset, hajataittoa korjaavat laadukkaat kertakäyttölinssit. Näissä linsseissä on kolminkertainen kosteutus ja ne antavat sinulle mukavan ja virkeän näön koko päiväksi.

Mukavat käyttää sopivan kosteina

DAILIES AquaComfort Plus Toric -piilolinssit ovat suosituiden Focus Dailies Toric -linssien paranneltu päivitys, joka mahdollistaa laajemman valikoiman eri vahvuuksia. Nämä linssit tarjoavat niin sanotun tripla-kosteutuksen, jolloin linssejä on erittäin mukava käyttää koko päivän ajan. HPMC on yksi linssejä kosteuttava aine, jota on linssien säilytysnesteessä. Kun asetat linssit silmiisi, voit heti huomata sen vaikutuksen. Silmissä ei tunnu kuivuutta tai kirvelyä. Itse linssien materiaali sisältää kahta kosteuttavaa ainesta, joiden lyhenteet ovat PEG ja PVA. PEG tulee sanoista Polyethylene glycol ja PVA tulee sanoista Polyvinyl alcohol. Jälkimmäinen kosteutusaine siirtyy linssistä silmään jokaisen räpäytyksen yhteydessä. Näin ollen tämä tapahtuu noin 11000 kertaa jokaisen päivän aikana. Linssit korjaavat hajataittoa, joten näkeminen on vieläkin mukavampaa näiden hydrogeelilinssien avulla.

Joskus silmät saattavat tuntua kuivilta päivän lopuksi tai saatat olla herkkä kuivalle ilmastolle. Tällaiset ongelmat Dailies AquaComfort Plus Toric -linssit korjaavat, sillä niiden kosteutuskyky on poikkeuksellisen erinomainen. Nämä linssit tarjoavat myös erinomaisen tasapainon, jolloin voit kokea selkeän ja terävän näkökyvyn. Dailies AquaComfort Plus Toric -linssien muotoilu on ainutlaatuinen ja se tarjoaa silmillesi todella mukavan tunteen aina kun käytät linssejä. Linssien reunat on muotoiltu erittäin ohuiksi, joka sekin osaltaan auttaa tuntemaan linssit mukavilta silmissäsi. Näiden linssien pinta on likaa hylkivä, minkä ansiosta linssit pysyvät puhtaina ja tuntuvat hyvältä myös tästäkin syystä.

Dailies AquaComfort Plus Toric – laadukkaat piilolinssit

 • Tripla-kosteutuksen ansiosta mukavuutta koko päiväksi
 • Erittäin ohueksi muotoiltu linssien reuna

 • Verkkokauppa: Shopping4net piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Paypal
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun