?> Air Optix Colors 2, Alcon
Air Optix Colors 2, Alcon
Alcon

Air Optix Colors 2, Alcon

24,72€
(0)
Air Optix Colors 2 on Alconin uusi ja pitkälle kehitetty piilolinssi, joka on tarkoitettu silmien luonnollisen värin muuttamiseen. Linssit ovat värillinen versio Air Optix Aqua -linsseistä. Värilliset piilolinssit korostavat silmiesi väriä Air Optix Colors 2 -piilolinssit on valmistettu ja tarkoitettu korostamaan silmiesi väriä. Ne saavat silmäsi.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  24,72€
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  28,41€
from €24.72 to €28.41 2
24.72 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
28.41 LensOn piilarit hinta tuotteelle

Air Optix Colors 2 on Alconin uusi ja pitkälle kehitetty piilolinssi, joka on tarkoitettu silmien luonnollisen värin muuttamiseen. Linssit ovat värillinen versio Air Optix Aqua -linsseistä.

Värilliset piilolinssit korostavat silmiesi väriä

Air Optix Colors 2 -piilolinssit on valmistettu ja tarkoitettu korostamaan silmiesi väriä. Ne saavat silmäsi näyttämään todella häikäiseviltä ja kauniilta. Näiden ainutlaatuisten linssien valmistamiseen on käytetty mullistavaa 3-in-1 -teknologiaa, jonka ansiosta silmiesi uusi värikäs ilme saa varmasti toivomaasi huomiota ja ihailua. Linssien materiaali pääasiassa on Lotrafilcon B -silikonihydrogeeliä, jonka pinnalla on plasmakerros. Linssin patentoitu pintakerros on mukautuvainen ionien, elektronisesti varautuneiden hiukkasten kanssa, jolloin linssin pintaan ei pääse kertymään epäpuhtauksia ja ikäviä kerrostumia. Air Optix Colors 2 -piilolinssejä voi käyttää niin, että ne sopivat tarpeen mukaan päivittäiseen tai satunnaiseen käyttöön. Linssejä ei voi pitää silmissä jatkuvasti, joten ne täytyy poistaa silmistä yön ajaksi ja ne on syytä puhdistaa ja säilyttää asianmukaisessa piilolinssinesteessä.

Minkä värisiltä silmäsi näyttävät, kun käytät näitä linssejä? Air Optix Colors 2 -piilolinssejä on saatavilla seitsemän eri värin valikoimana: sinisenä, kirkkaansinisenä, ruskeana, vihreänä, jalokivenvihreänä, harmaana ja hopeanharmaana. Se minkä värisiltä silmäsi näyttävät kunkin erivärisen linssin kanssa riippuu monista tekijöistä. Mikäli sinulla on tummansävyiset iirikset, niiden sävy muuttuu vähemmän kuin vaaleampien. Vaatetuksesi vaikuttaa myös merkittävästi linssien värimuutokseen. Valaistuksellakin on osansa tähän, sillä keinotekoisessa valossa linssit näyttävät erilaisilta kuin auringonvalossa. Air Optix Colors 2 -piilolinssit tuntuvat silmissäsi vähintään yhtä hyviltä kuin ne näyttävätkin. Linssit läpäisevät happea jopa viisi kertaa enemmän kuin tavalliset pehmeät piilolinssit.

Värikkäät ja kosteat piilolinssit

 • Sileä pinta ja kosteutta ylläpitävä rakenne
 • 7 eri värivaihtoehtoa

 • Verkkokauppa: Lensway piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1
Access denied for user 'hlmddomains'@'localhost' to database 'matkalaukut' - Sorry, there was a problem selecting the database.

Please check back again later.