?> PureVision 2 HD
PureVision 2 HD
PureVision

PureVision 2 HD

29,17€
(2)
PureVision 2 HD piilarit ovat pitkäaikaiseen käyttöön suunnitellut piilolinssit. Samoja linssejä voidaan käyttää jopa 30 päivän ajan. Sopii erityisesti heille, jotka ovat erilaisten digitaalisten näyttöjen ääressä useita tunteja päivässä. Hengittävät piilolinssit auttavat pitämään silmäsi.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  29,17€
  6 kpl
  4,86 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  29,96€
  6 kpl
  4,99 € / kpl
from €29.17 to €29.96 2
29.17 LensOn piilarit hinta tuotteelle
29.96 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle

PureVision 2 HD piilarit ovat pitkäaikaiseen käyttöön suunnitellut piilolinssit. Samoja linssejä voidaan käyttää jopa 30 päivän ajan. Sopii erityisesti heille, jotka ovat erilaisten digitaalisten näyttöjen ääressä useita tunteja päivässä. Hengittävät piilolinssit auttavat pitämään silmäsi terveinä ja kirkkaina.

Nykyajan menoon sopivat piilolinssit

PureVison 2 HD piilolinssit ovat Bausch & Lombin kehittämät, korkealaatuiset ja hengittävät linssit, jotka ovat suunniteltu, pitämään silmäsi virkeinä koko päivän. Näitä piilareita voi turvallisesti pitää 16 tunnin ajan päivässä ja samoja linssejä voi käyttää 30 päivää. Optikon luvalla voit pitää näitä korkealaatuisia ja mukavia piilolinssejä jopa pidempään. Jos optikko antaa luvan voit jopa nukkua niiden kanssa! On tosin suositeltavaa, ettet nuku piilolinssien kanssa kuin enintään kahdesti viikossa. Linssien ohut muotoilu tekee piilolinssien asentamisesta helppoa ja käytöstä mukavaa. PureVision 2 piilolinssit ovat erittäin korkealaatuiset ja päästävät ilmaa silmiisi, jotta silmäsi pysyvät terveinä. Nämä piilolinssit sopivat hyvin nykyaikaiseen maailmaan, jossa ollaan tekemisissä digitaalisten näyttöjen kanssa päivittäin. PureVision 2 HD piilolinssit ovat saatavilla myös hajataitosta ja ikänäöstä kärsiville.

Pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitetut piilolinssit sopivat hyvin heille, jotka haluavat säästää rahaa kuukauden aikana. Yhtä paria voidaan käyttää jopa 30 päivän ajan. Käyttäjänä sinun tulee ottaa huomioon, että linssien pinnoille voi kerääntyä likaa ja sakkaa, joka heikentää näköä ja ärsyttää silmiä. Tämän takia on syytä puhdistaa linssit säännöllisesti, vaikkapa iltaisin ennen nukkumaan menoa. Käytä linssien puhdistamiseen tarkoitettuja aineita. Hiero linssin pintaa kevyesti, kunnes kaikki lika on poissa. Aseta sitten linssit niille tarkoitettuihin säilytyskoteloihin linssinesteeseen. Jos puhdistat piilolinssejäsi päivän aikana piilolinssinesteellä, muista huuhdella linssit hyvin ennen kuin otat ne käyttöön uudestaan. Muista myös huolehtia hyvästä käsihygieniasta pesemällä ja kuivaamalla kätesi hyvin ennen kuin käsittelet piilareitasi. Noudata aina pakkausten ja optikon ohjeita, äläkä käytä vaurioituneita linssejä.

PureVision 2 HD linssien tiedot

 • Sisältävät 36 % vettä
 • Vahvuudet -12.00D ja +6.00D välillä
 • Sisältävät käsittelyä helpottavan värjäyksen
 • Eivät sisällä UVA tai UVB suojaa

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4.0 2 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun