Biofinity, CooperVision
Biofinity

Biofinity, CooperVision

24,80€
(0)
Biofinity on piilolinssi, jota voi pitää vaikka vuorokauden ympäri. Se kosteuttaa ja voitelee silmää jokaisen räpäytyksen aikana, mikä tekeekin linssistä erittäin mukavan käyttää. Huomaat takuulla itsekin eron moniin muihin linsseihin! Linssit jatkuvaan käyttöön Biofinity on tuonut markkinoille useita erilaisia piilolinssejä, joiden ominaisuudet vaihtelevat hieman. Linssit ovat kuitenkin vuorokauden.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  24,80€
  6 kpl
  4,13 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  30,00€
  6 kpl
  5 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  38,25€
  6 kpl
  6,38 € / kpl
from €24.8 to €38.25 3
24.8 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
30 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
38.25 LensOn piilarit hinta tuotteelle

Biofinity on piilolinssi, jota voi pitää vaikka vuorokauden ympäri. Se kosteuttaa ja voitelee silmää jokaisen räpäytyksen aikana, mikä tekeekin linssistä erittäin mukavan käyttää. Huomaat takuulla itsekin eron moniin muihin linsseihin!

Linssit jatkuvaan käyttöön

Biofinity on tuonut markkinoille useita erilaisia piilolinssejä, joiden ominaisuudet vaihtelevat hieman. Linssit ovat kuitenkin vuorokauden ympäri käytettäviä, joten ne sopivat esimerkiksi pitkiä työvuoroja tekeville. Koska linssit hengittävät hyvin ja kosteuttavat tehokkaasti, ne sopivat esimerkiksi monenlaisiin harrastuksiin. Linssit sopivat loistavasti niin ensimmäistä kertaa piilolinssejä käyttäville kuin sellaisillekin, jotka ovat käyttäneet piilolinssejä jo vuosien ajan. Linsseissä on käytetty patentoitua Aquaform-teknologiaa. Tämä teknologia erottaakin ne muista runsaasti happea läpäisevistä linsseistä. Tämän teknologian ansiosta linssistä tulee hydrofiilinen, joten se sitoo hyvin vettä linssiin ja pystyy näin minimoimaan kuivumisriskin. Se yhdistääkin alhaisen moduksen ja suuremman hapenläpäisykyvyn, joka takaa sen, että piilolinssi on mukava käyttää pitkän aikaa. Linssejä voi käyttää yhtäjaksoisesti vaikkapa vain yhden päivän tai sitten kokonaisen kuukauden ajan.

Biofinityn linssejä voi käyttää vuorokauden ympäri jopa kuukauden ajan. Ne sopivat loistavasti myös sellaisille ihmisille, jotka elävät kiireistä elämää. Nämä linssit päässä voi myös nukkua, joten piilolinssien laittamiseen ei tarvitse varata aikaa aamuisin. Voit tarvittaessa myös poistaa linssit ennen kuukauden täyttymistä ja jatkaa niiden käyttämistä haluamanasi ajankohtana. Linssit hävitetään asianmukaisesti laittamalla ne sekajätteeseen. Muista pestä kädet aina ennen kuin asetat linssejä silmiin tai poistat ne. Pidä myös huolta, että huuhtelet linssikotelon ja laitat uutta linssinestettä aina, kun käsittelet linssejä. Älä avaa uusia linssipakkauksia ennen kuin otat ne käyttöön. Näin varmistat sen, että linssit ovat taatusti puhtaat, kun otat ne käyttöösi. Jos linssit ovat vioittuneet, niitä ei saa enää käyttää. Vioittuneet linssit voivat vaurioittaa silmää.

Huomioi nämä piilolinssejä käyttäessäsi

 • Käytä linssejä vain määrätty aika
 • Muista käyttää piilolinssineste kolmen kuukauden sisällä avaamisesta

 • Verkkokauppa: Shopping4net piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Paypal
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun