Piilareiden hintavertailu ja hintataso

Piilareiden hinnat kannattaa vertailuttaa, sillä ilman hintoihin perehtymistä ja hintojen vertaamista piilolinssit saattavat tulla hyvinkin kalliiksi. Hintavertailu onnistuu kätevästi ja nopeasti verkossa. Verkossa on paljon eri alojen vertailuun keskittyneitä sivustoja, niin myö piilolinssien hintavertailua -sivustoilla tutkitaan eri verkkokauppojen Piilareiden hintoja, sillä verkkokaupoissakin Piilareiden hinnat vaihtelevat, ja ilmoitetaan löydetty edullisin vaihtoehto.

Valitse kategoria
X
Kertakäyttölinssit
Kuukausipiilolinssit
Monitehopiilolinssit
Tooriset piilolinssit
Yötäpäivää linssit
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Biofinity
CooperVision
MyDay
Proclear
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Alensa
LensOn piilarit
Shopping4net piilolinssit
Silmäasema
SmartBuyGlasses
Poista kaikki suodattimet

 

Optikkoliikkeissä Piilareiden hinnat ovat korkeimmillaan, usein jopa moninkertaiset verkkokauppojen hintoihin verrattaessa, joten miksi ei asioida edullisemmassa paikassa. Optikko ei valitettavasti neuvo suoraan edullisimpaan linssien ostospaikkaan. Piilolinssit hintavertailu verkossa siis kannattaa ja säästää rahaa! Tietoinen kuluttaja vertailee myös verkkokauppojen tunnettavuutta ja luotettavuutta sekä niiden toimitusehtoja, -maksuja ja tarjottua asiakaspalvelua.Vertailemalla hintoja voi säästää huomattaviakin summia piilareiden ostossa
 

Hinnat vaihtelevat eri verkkokaupoissa, sillä niillä on erilainen valikoima ja eri määrä tuotteita varastoissaan. Vertaa juuri tarvitun tuotteen hintaa verkossa, sillä eri verkkokaupoissa eri piilolinssit ovat eri hintaisia. Hinnat muuttuvat jatkuvasti verkkokaupoissa, joten kannattaa tehdä piilolinssit hintavertailu aina ennen uutta linssitilausta.

Ennen ensimmäistä piilolinssitilausta verkossa tulisi käydä optikolla. Optikko tarkastaa Piilareiden sovituksessa silmät ja näön sekä määrää sopivan piilolinssityypin piilolinssireseptissään. Linssireseptistä näkee tarkalleen, millaiset piilolinssit tulee tilata. Asiointi verkkokaupassa on siis aivan yhtä mutkatonta kuin perinteisessä optikkoliikkeessä, sillä reseptistä löytyy kaikki tarvittava tieto turvallisen tilauksen tekemiseen. Perinteisesti suositellaan, että ensimmäinen piilolinssipaketti kannattaa ostaa optikkoliikkeestä ja myöhemmin tilata piilolinssit verkkokaupasta edullisempaan hintaan.

Tilatessa piilolinssejä verkkokaupasta tulee kuitenkin muistaa käydä säännöllisesti optikolla näöntarkastuksessa. Toisinaan tarkastuksessa optikko antaakin täysin uuden ja erilaisen piilolinssireseptin, jonka mukaan uudet tilaukset tulee jatkossa tehdä. Käyttämällä ja ostamalla vain optikon yksilöllisesti suosittelemia piilolinssejä vältytään ongelmatilanteilta, kuten silmien punoitukselta, kutinalta tai kuivumiselta.

Ostaessa piilolinssejä ja tehdessä piilolinssejä myyvien verkkokauppojen piilolinssit hintavertailun kannattaa välttää muutamat yleiset karikot. Ensiksi, ei kannata maksaa turhaan tietystä nimestä ja tuotemerkistä. Täysin samoja tai vastaavia linssejä myydään useilla eri tavaramerkeillä, jotta määrätyn merkin hintavertailu olisi vaikeampaa. Kannattaa siis tutustua käytössä olevan merkin toisiin nimityksiin ja löytää edullisimmin myyty tuotemerkki.

Toiseksi, vältä turhat tulli- ja arvonlisäveromaksut tilaamalla suomalaisista verkkokaupoista. Tilattessa piilolinssejä EU-alueen ulkopuolelta Suomessa pitää maksaa sekä tulli että arvonlisävero. Kolmanneksi, tarkista, että tilatut piilolinssit ovat tuoreet. Jotkut halpakauppiaat saattavat toimittaa linssejä, joiden käyttöikä on lähestymässä loppuaan tai huonommassa tapauksessa on jopa loppu. Sen takia kannattaakin tilata turvallisilta kauppiailta, jotka ovat toimineet pitkään ja ovat tunnettuja yrittäjiä. Heidän asiakaspalveluun ja tarjottuun laatuun voi luottaa.

Verkon hintavertailu-palvelussa valitaan ensimmäiseksi haluttu linssityyppi, jonka jälkeen valitaan haluttu tuote linssityypin sivulta. Valintojen jälkeen ruudussa näkyy parhaiden verkkokauppojen verkossa tarjoamat hinnat ja kauppa joka, tarjoaa linssiä sillä hetkellä kaikkein edullisimmin.

Toinen tapa suorittaa piilolinssit hintavertailu verkossa on valita ne verkkokaupat, jotka täyttävät halutut vaatimukset esim. toimitusnopeuden, maksutavan tai muun ominaisuuden suhteen ja sitten vierailla verkkokaupan omilla sivuilla verraten, miltä sivustolta saa halutun piilolinssityypin edullisimman. Tässä on etuna se, että verkkokaupoilla on toisinaan nopeastikin muuttuvia tarjouskampanjoita, joita ei aina huomioida piilolinssit hintavertailu -palveluissa. Lopullisen hintavertailun tekeminen itse verkossa verkkokauppojen sivuilla varmistaa, että haluttu piilolinssi saadaan juuri kaikkein edullisimmin.Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun