?> Piilorikotelot • Piilolinssikotelot • Halvin hinta
Valitse kategoria
Poista kaikki suodattimet

Piilarikotelot

1 tuote 1 kaupasta

Piilolinssikoteloissa piilarit säilyvät puhtaina

Piilolinssejä säilytetään niille varatuissa koteloissa silloin, kun ne eivät ole silmissä. Piilolinssikoteloita saa kaikilta merkeiltä, eikä niissä ole juuri keskenään eroa.

Piilolinssit säilyvät bakteereilta suojassa kotelossa yön ajan silloin, kun piilarit eivät ole silmissä. Piilolinssikotelot ovat kaksiosaisia pieniä pyöreitä säilytysrasioita, joissa kotelot on merkitty R ja L, right ja left, oikealle ja vasemmalle piilarille. Näin eri silmien piilolinssit eivät sekoitu keskenään.

Piilolinssikotelossa on kätevä kuljettaa piilareita myös mukana laukussa. Piilarikoteiloita on syytä olla useammat. Yleensä kotelon saa aluksi kaupan päälle, mutta myöhemmin niitä saattaa joutua ostamaan, sillä piilolinssien käyttäjällä piilarikoteloitakin kuluu.

Piilolinssikotelon puhdistus

Piilolinssikotelot täytyy puhdistaa huolellisesti siinä, missä piilolinssitkin. Tässä piilolinssikotelon puhditusohjeet:

  • Hävitä kotelossa ollut neste, kun olet asettanut piilolinssit silmiin.
  • Huuhtele kotelo suolaliuoksella tai desinfiointiaineella. Älä käytä kraanavettä!
  • Anna kotelon kuivua haihtumalla.
  • Vaihda kotelo uuteen kahden kuukauden välein.

Mikäli piilolinssit tuntuvat epämukavilta silmissä tai silmiin meinaa tulla tulehdusta, syynä saattaa olla myös likainen piilolinssikotelo. Tällöin heitä vanha kotelo saman tien menemään ja vaihda uuteen.

Siirry alkuun