1-Day Acuvue TruEye, Johnson & Johnson
26,00€ 32,50€
1-Day Acuvue Moist for Astigmatism, Johnson & Johnson
29,90€
Acuvue Oasys, Johnson & Johnson
22,32€ 27,90€
Acuvue Oasys for Astigmatism, Johnson & Johnson
36,72€ 45,90€
Acuvue Oasys for Presbyopia (6 kpl), Johnson & Johnson
44,99€
1-Day Acuvue Moist, Johnson & Johnson
20,72€ 25,90€
Valitse kategoria
X
Kertakäyttölinssit
Kuukausipiilolinssit
Monitehopiilolinssit
Piilolinssinesteet
Viikkolinssit
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Alensa
LensOn piilarit
Lensway piilolinssit
Shopping4net piilolinssit
Poista kaikki suodattimet

Acuvue piilarit netistä

Piilolinssien käyttäjälle niiden laatu, oikeanlaiset linssit ja niiden asianmukainen hoito ovat tärkeitä asioita. Myös hyvä hinta-laatusuhde on luonnollisesti tärkeä. Moni piilolinssejä käyttävä luottaa Acuvueen, jolle onkin tärkeää helpottaa asiakkaidensa elämää. Acuvue on laatumerkki, jota suosivat monet piilolinssien käyttäjät. Piilolinssejä käyttäville ja niitä harkitseville Acuvue tarjoaa hyödyllistä tietoa, jonka avulla voi tehdä päätöksen siitä, ovatko piilolinssit sopiva ratkaisu, millaiset piilolinssit tarvitsee ja miten niitä tulisi hoitaa.

Mikä Acuvue?

Acuvuen pehmeät, kertakäyttöiset piilolinssit ovat omassa sarjassaan maailman suosituimpia. Acuvuen piilolinssejä valmistaa Vistakon, joka on Johnson & Johnson Vision Caren yksikkö. Markkinajohtajan päätoimisto sijaitsee Jacksonvillessä, Floridassa. Johnson & Johnson Vision Care on jatkuvassa yhteistyössä optikoiden ja muiden näönhuollon ammattilaisten kanssa. Jos haluat kasvoillesi uuden ilmeen, vapauden harrastaa rennosti tai nähdä parhaalla mahdollisella tavalla joka tilanteessa, Acuvue on sinulle sopiva merkki. Kun luotat Acuvueen, saat vastineeksi nauttia mukavuudesta, helppoudesta ja selkeydestä.

Acuvuen nettisivuilta löydät laajan piilolinssivalikoiman lisäksi erikoistarjouksia, muhkean tietopaketin piilolinsseistä, niiden käyttämisestä ja esimerkiksi siitä, kuinka piilolinssit saa. Acuvuen asiakkaat ja muut kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä puhelimitse, postitse tai sähköpostitse. Acuvuen informatiivisilta nettisivuilta löydät kaiken, mitä sinun pitää tietää piilolinsseistä. Sieltä löydät vinkit aina niiden valitsemisesta linssien hoitoon ja kaikkeen, mikä liittyy silmien pitämiseen terveenä. Sivuilta löydät myös tavallisimpia piilolinsseistä esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun