Poista kaikki suodattimet
ADORE

Monet haluavat käyttää joko silmälaseja tai piilolinssejä tyyliään täydentääkseen, vaikkeivät niitä välttämättä tarvitsisikaan. Yksi Suomessa saatavilla olevista värilinsseistä on ADORE Bi-tone, joka on täysin peittävä linssi, jossa on väritön aukko pupillin kohdalla. Linssin asettuessa silmään se muuttaa silmän luonnollista väriä. Kaksi värikerrosta luovat upean kontrastin ja huomiota herättävän muutoksen. Adore on italialainen laatumerkki, jonka linssit ovat tyylikkäitä, tunnettuja ja mukavia. Myös niiden hinta-laatusuhde on kohdallaan.

Adoren tuotetiedot

Adore Bi-tone on värillinen kuukausilinssi, joka on Eyemed Technologiesin valmistama. Laatikoissa on linssejä 2 per laatikko. Linssien voimakkuus (PWR/SPH) on 0.00 - -6.00, ja kaarevuus (BC) 8.6 = mediaani. Linssin halkaisija on 14.0 ja nestepitoisuus 45 %. Värejä on saatavilla seitsemän: Aqua, Blue, Green, Grey, Hazel, Honey ja Yellow. Materiaalina on HEMA.

Adoren käyttöohjeet

On tärkeää noudattaa käyttöohjeita, jotta käytöstä saa irti mahdollisimman paljon, silmät säilyvät terveinä ja linssit hyvälaatuisina. Adoren Bi-tone-linssit poistetaan silmistä ennen nukkumaan menoa. Linssit puhdistetaan huolellisesti linssinesteellä ja säilytetään linssinesteessä kotelossa yön yli. Linssejä voi käyttää kuukauden ajan, minkä jälkeen on ostettava uusi pari. Jos linssien käytön aikana on ongelmia, kuten silmätulehdus, on se usein merkki linssien huolimattomasta käsittelystä tai liian pitkästä käyttöajasta. Jos vastaan tulee ongelmia, varmista, että käytät oikeita linssejä, ja ota sitten yhteyttä optikkoon tai myyjään, jolta ostit linssit.

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun