?> Air Optix piilolinssit • Aqua • CIBA Vision • Kuukausilinssit • Ympärivuorokautiset
Air Optix

Air Optix piilareiden valinta

Monet turvautuvat piilolinsseihin, koska pitävät silmälaseja epäkäytännöllisinä tai epäesteettisinä. Piilolinssejä käyttävät myös monet sellaiset, jotka eivät niitä tarvitsisi huonon näön takia. Air Optix Aqua sopii kummallekin käyttäjäryhmälle. Air Optix Aqua -kuukausilinssi on valmistettu silikonipohjaisesta materiaalista, jossa yhdistyvät kosteuttava aine ja pehmeä pinta. Ne yhdessä antavat mukavuutta koko päivän ajaksi. Air Optix Aqua läpäisee happea viisi kertaa enemmän kuin tavalliset piilolinssit. Linssi on pakattu nesteeseen, joten se tuntuu miellyttävältä heti asettuessaan silmään. Air Optix Aquaa voi käyttää ympärivuorokautisesti korkeintaan kuusi vuorokautta kerrallaan.

Linssien käyttö

Linssejä voi käyttää sekä kuukausilinsseinä että ympärivuorokautisina linsseinä. Linssien käyttö- ja käsittelytavat vaihtelevat käyttäjän omien tarpeiden mukaan. Optikon antamia käyttö- ja käsittelyohjeita tulee aina noudattaa huolellisesti ongelmien välttämiseksi. Air Optix Aqua on uusi versio Air Optix -linsseistä. Niissä on hyvä hapenläpäisykyky ja Aqua Moisture System -ominaisuus, joka kosteuttaa silmää ja tekee linssien käytöstä helppoa ja miellyttävää. Linssit on värjätty vaaleansinisiksi käytön helpottamiseksi. Linssejä voidaan käyttää kuukauden ajan päiväkäytössä tai yötäpäivää-käytössä yhden viikon ajan.

Air Optix Aquan tuoteseloste

Air Optix Aqua -linssien valmistaja on CIBA Vision. Niiden vahvuus on -10.00 - +6.00, ja kaarevuus 8.6. Niiden halkaisija on 14.2 ja käyttöaika yksi kuukausi. Linssien materiaali on lotrafilcon B. Niiden nestepitoisuus on 33 %, ja niistä löytyy oikein/väärinpäin -merkintä. Linssit on käsittelyvärjätty, mutta UV-suojaa niissä ei ole.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun