?> Biofinity piilolinssit kokemuksia • Cooper Vision
Hinta
Valitse kauppa
X
LensOn piilarit
Lensway piilolinssit
Shopping4net piilolinssit
Poista kaikki suodattimet

Biofinity

5 tuotetta 3 kaupasta
Biofinity

CooperVisionin piilarit verkosta - lue kokemukset

CooperVisionin valmistamat Biofinity piilolinssit ovat vastaus piilolasikäyttäjien vaativimpiinkin toivomuksiin. Normaalien taittovirheiden lisäksi Biofinity piilolasit myös korjaavat hajataittoisuutta. Tämän lisäksi Biofinity piilolinssit ovat äärettömän mukavat ja helppokäyttöiset, samalla tarjoten erinomaisen näöntarkkuuden mitä moninaisemmissa olosuhteissa. Biofinity linssejä voi käyttää yhtäjaksoisesti jopa viikon, kuitenkaan käyttömukavuudesta tai hygieniasta tinkimättä.

Uusinta uutta

Biofinity piilolinsseissä käytetty Aquaform–materiaali mullistaa piilolasien käyttökokemuksen. Vallankumouksellinen materiaali mahdollistaa hapen liki esteettömän virtauksen ja takaa näin miellyttävän hengittävyyden. Samalla uutuusmateriaali takaa korkeamman nestepitoisuuden sekä silmässä että linssillä. Kosteus tekee linssistä huomattavasti pehmeämmän ja mukavamman käyttää. Näiden mullistavien ominaisuuksien vuoksi Biofinity piilolinssiä voikin käyttää yhtämittaisesti pitempään, kuitenkaan käyttömukavuudesta tinkimättä. Biofinity piilolinssien käyttäjä saattaakin helposti unohtaa käyttävänsä piilolinssejä; niin mukavat ja huomaamattomat nuo kun ovat silmässä. Kaiken tämän lisäksi Biofinityn Aquaform–materiaali säilyttää paremmin silmän luonnollisen valkoisen värin sekä terveen ulkonäön.

Mukavuutta vailla vertaa

Siinä missä vanhanaikaiset linssit usein pystyivät tarjoamaan vain joko riittävän kosteuden tai kohtuullisen hengittävyyden, Biofinity piilolinssit takaavat käyttäjällensä nämä molemmat ominaisuudet yhdessä mykistävässä pakkauksessa. Biofinityn Aquaform Comfort Science –tekniikassa on siirrytty ennakkoluulottomasti käyttämään pitempiä siloksaaniketjuja. Tämän ansiosta linssimateriaalissa on silikonia merkittävästi vähemmän. Pienemmällä silikonimäärällä saavutetaan optimaalinen modulus linssissä, joka on näin myös sekä pehmeä että miellyttävä. Käyttömukavuuden lisäksi Biofinity piilolinssit ovat vailla vertaa näöntarkkuudessa, johtuen niiden asfäärisestä etupinnasta.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun