?> Biomedics piilolinssit kokemuksia • Cooper Vision • Aikuisille • Nuorille
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
LensOn piilarit
Shopping4net piilolinssit
Poista kaikki suodattimet

Biomedics

7 tuotetta 2 kaupasta
Biomedics

Biomedics® piilareita laaja valikoima

Biomedics® on Cooper Visionin valmistama suosittu tuoteperhe, johon kuuluu laaja valikoima miellyttävästi kosteuttavia ja edullisia piilolinssejä. Voit valita tarpeesi mukaan kertakäyttölinssit, viikkolinssit, kuukausilinssit tai jatkuvaan käyttöön tarkoitetut yötäpäivää-linssit. Tarjolla on myös moniteholinssejä, hajataittoa korjaavia toorisia linsseja ja värillisiä linssejä. Useimpia linssejä myydään 30 tai 90 kappaleen pakkauksissa. Sarjan tuotteissa on UV-suojaus.

Biomedics piilolinssit sopivat lähes kaikille

Usein ajatellaan, etteivät piilolinssit sovi kaikille. Sen takia onkin hyvä varmistaa sopivuus neuvottelemalla optikon tai optometristin kanssa. Useimmat ihmiset voivat kuitenkin käyttää piilolinssejä ainakin tilapäisesti. Jos olet käyttänyt piilolinssejä aiemmin, voit vaihtaa linssejä ilman erillistä sovitusta.

Välillä on tilanteita, jolloin on kätevämpää jättää silmälasit koteloon. Biomedic-kertakäyttölinssit ovat verrattomat esimerkiksi laskettelurinteessä, uimahallissa tai matkoilla olosuhteissa, jolloin piilolinssien puhdistaminen on hankalaa. Kertakäyttölinssejä on saatavilla jopa 90 kappaleen pakkauksissa.

Välillä taas on tilanteita, jolloin piilolinssit kiinnostavat kosmeettisista syistä. Joskus toivotaan vaikkapa juhla-asuun sopivaa värisävyä. Biomedicsin värillisten linssien kirjosta löydät perussävyjen lisäksi eksoottisempia sävyjä, kuten keltaista ja violettia. Värillisiä linssejä käytetään kuukausilinssien tapaan, ja niitä myydään kappaleittain.

Hanki Cooper Vision Piilolinssit vaivattomasti

Voit hankkia Biomedics-piilolinssit mistä tahansa Cooper Visionin tuotteita myyvästä liikkeestä vaikka kotimatkalla. Kätevintä on tietenkin tilata sopivat linssit netistä suoraan postilaatikkoosi. Edullisia tarjouksia löytyy sekä kotimaisista että ulkomaisista verkkokaupoista. Muista kuitenkin noudattaa optikkosi antamia käyttöohjeita!


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun