?> DAILIES piilarit netistä • Ilmainen toimitus • Kokemuksia • Katso hintavertailu
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
LensOn piilarit
Shopping4net piilolinssit
Poista kaikki suodattimet

DAILIES

6 tuotetta 2 kaupasta
DAILIES

DAILIES piilarit edullisesti netistä - katso halvin hinta

Kokeilemalla DAILIES-piilareita voit yllättyä siitä, miten mukavaa ja helppoa piilolinssien käyttö voi olla. DAILIES-tuotteilla piilolinssien käyttö voi olla myös kohtuuhintaista. DAILIES-valikoimasta löytyvät varmasti juuri sinun silmillesi sopivat piilarit. Monet valitsevat DAILIES-linssit niiden helppokäyttöisyyden vuoksi. Kertakäyttöisiä linssejä ei tarvitse puhdistaa eikä muutenkaan huoltaa. Uudet linssit laitetaan aamuisin silmiin ja poistetaan silmistä iltaisin, jonka jälkeen ne heitetään pois.

DAILIES-linsseillä kestävä mukavuus koko päiväksi

DAILIES-piilarit kostuttvat silmiä koko päivän ajan. Jokaisella silmänräpäytyksellä linsseistä vapautuu ainulaatuista kosteuttavaa ainetta, joka huoltaa silmiäsi. DAILIES-linssien ainutlaatuinen teknologia tekee niiden käytöstä mukavampaa kuin minkään muiden piilolinssien käytöstä. Monilla piilolinssikäyttäjillä on huonoja kokemuksia silmien kuivumisesta ja piilolinssien hiertämisestä. DAILIES-linssien ansiosta moiset ikävät kokemukset voivat olla nyt historiaa. Linsseissä on erikoisohut reuna, joka tekee niistä hyvin huomaamattomat ja mukavat, sekä helpottaa niiden asettamista silmiin. Linssit ovat niin miellyttävät, ettet edes huomaa käyttäväsi piilolinssejä. Kätevät kertapiilarit ovat paras valinta herkkäsilmäiselle, allergikolle, paljon matkustavalle, kuivasta sisäilmasta kärsivälle, tietokoneen ääressä työkentelevälle tai muuten vain linsseiltään helppokäyttöisyyttä ja mukavuutta vaativalle.

Huoletonta piilolinssien käyttöä

Kertakäyttöisten piilolinssien käyttö on vaivatonta. Voit aloittaa jokaisen päiväsi täysin uusilla ja varmasti puhtailla linsseillä. Kertalinssit ovat myös terveellinen valinta, sillä ne ovat varmasti puhtaat. Kertalinssien mukavuus kestää koko päivän, eikä kostutustippoja tarvita. Käyttäessäsi kertalinssejä vältyt myös linssinesteiden käsittelemiseltä ja linssien huoltamiselta. DAILIES-linssit hankit kätevästi netistä. Piilolinssien käyttö ei voisi olla huolettomampaa!


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun