DAILIES piilareita myyvät nettikaupat

Piilolinssikaupoista mm. Shopping4net, LensOn, Lensway edustavat DAILIES -piilareita. Näet kaikki sivujemme DAILIES -piilareita myyvät piiolinssikaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan DAILIES -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 8 piilolinssikauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Shopping4net piilolinssit
  Toimitusaika: 1-2 pv
  Toimitukset: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
  Paljon tuotteita jopa -20% alennuksin
  Aina ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin
 • LensOn piilarit
  Toimitusaika: 2-4 pv
  Toimitukset: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  Nyt jopa 40% alennukset piilolinsseistä
 • Silmäasema
  Toimitusaika: 1-3 pv
  Toimitukset: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35 € tilauksissa
 • Alensa
  Toimitusaika: 2-3 pv
  Toimitukset: 4,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksissa
 • Yourlenses
  Toimitusaika: 5-7 pv
  Toimitukset: 3,9 €
  Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin
 • SmartBuyGlasses
  Toimitusaika: 5-11 pv
  Toimitukset: 3,99 €
  Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksiin
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] piilareita.com

DAILIES

DAILIES
DAILIES

DAILIES piilarit edullisesti netistä - katso halvin hinta

Kokeilemalla DAILIES-piilareita voit yllättyä siitä, miten mukavaa ja helppoa piilolinssien käyttö voi olla. DAILIES-tuotteilla piilolinssien käyttö voi olla myös kohtuuhintaista. DAILIES-valikoimasta löytyvät varmasti juuri sinun silmillesi sopivat piilarit. Monet valitsevat DAILIES-linssit niiden helppokäyttöisyyden vuoksi. Kertakäyttöisiä linssejä ei tarvitse puhdistaa eikä muutenkaan huoltaa. Uudet linssit laitetaan aamuisin silmiin ja poistetaan silmistä iltaisin, jonka jälkeen ne heitetään pois.

DAILIES-linsseillä kestävä mukavuus koko päiväksi

DAILIES-piilarit kostuttvat silmiä koko päivän ajan. Jokaisella silmänräpäytyksellä linsseistä vapautuu ainulaatuista kosteuttavaa ainetta, joka huoltaa silmiäsi. DAILIES-linssien ainutlaatuinen teknologia tekee niiden käytöstä mukavampaa kuin minkään muiden piilolinssien käytöstä. Monilla piilolinssikäyttäjillä on huonoja kokemuksia silmien kuivumisesta ja piilolinssien hiertämisestä. DAILIES-linssien ansiosta moiset ikävät kokemukset voivat olla nyt historiaa. Linsseissä on erikoisohut reuna, joka tekee niistä hyvin huomaamattomat ja mukavat, sekä helpottaa niiden asettamista silmiin. Linssit ovat niin miellyttävät, ettet edes huomaa käyttäväsi piilolinssejä. Kätevät kertapiilarit ovat paras valinta herkkäsilmäiselle, allergikolle, paljon matkustavalle, kuivasta sisäilmasta kärsivälle, tietokoneen ääressä työkentelevälle tai muuten vain linsseiltään helppokäyttöisyyttä ja mukavuutta vaativalle.

Huoletonta piilolinssien käyttöä

Kertakäyttöisten piilolinssien käyttö on vaivatonta. Voit aloittaa jokaisen päiväsi täysin uusilla ja varmasti puhtailla linsseillä. Kertalinssit ovat myös terveellinen valinta, sillä ne ovat varmasti puhtaat. Kertalinssien mukavuus kestää koko päivän, eikä kostutustippoja tarvita. Käyttäessäsi kertalinssejä vältyt myös linssinesteiden käsittelemiseltä ja linssien huoltamiselta. DAILIES-linssit hankit kätevästi netistä. Piilolinssien käyttö ei voisi olla huolettomampaa!

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun