Eye Love Crazy piilareita myyvät nettikaupat

Piilolinssikaupoista mm. LensOn edustaa Eye Love Crazy -piilareita. Näet kaikki sivujemme Eye Love Crazy -piilareita myyvät piiolinssikaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Eye Love Crazy -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 piilolinssikauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] piilareita.com

Eye Love Crazy piilarit

Eye Love Crazy
Eye Love Crazy

Eye <3 Crazy eli Eye Love Crazy on hauska piilarimerkki, jolta löydät rohkeat, kuviolliset piilolinssit. Haluatko panostaa kunnolla naamiaisiin tai esimerkiksi urheilutapahtumaan? Eye Love Crazyltä löydät jännittävät piilolinssit jokaiseen tilaisuuteen. Laita lätkämatsiin piilolinssit, joissa on Suomen lippu, ja naamiaisiin vaikka kissansilmäpiilarit! Eye Love Crazyltä löydät mitä jännittävimmät kuvio- ja värivaihtoehdot.

Eye Love Crazy - Radikaalit piilarit

Hauskat Eye Love Crazy –piilolinssit sopivat hullutteluun. Ne muuttavat ulkonäköäsi huomattavasti ja keräävät varmasti huomiota. Eye Love Crazyn valikoimasta löytyviä, hauskoja piilarikuvioita ovat muun muassa Suomen lippu, gepardisilmät, kissan viirusilmät, hymynaamat, jalkapallot, hämähäkinseitit ja knock out –ristisilmät. Lisäksi valikoimasta löytyy myös oman silmienvärin peittäviä linssejä kirkkaissa väreissä. Eye Love Crazyn hurjan vaikutelman luovat mustat ja valkoiset piilolinssit ovat suosittuja naamiaisasusteita. Kaikissa linsseissä on pupillin kohdalla väritön aukko. Eye Love Crazyn linssit ovat kuukausilinssejä, joissa ei ole vahvuuksia. Voit siis käyttää linssejä useamman kerran, halutessasi jopa kuukauden ajan.

Värillisten linssien käyttö

Eye Love Crazyn värillisiä linssejä voi tilata helposti netistä. Linssit ovat kuukausilinssejä, joten niitä voi käyttää kuukauden ajan, kunhan muistaa huolehtia niiden puhdistamisesta. Linssien käyttö on mukavaa, jos niiden huolto on kunnossa. Epäpuhtaat linssit voivat aiheuttaa tulehduksia ja epämukavia kokemuksia silmien kirvelystä ja ärtymisestä. Linssejä hankkiessa kannattaa siis myös hankkia linssikotelo ja linssineste linssien puhdistukseen ja säilytykseen. Kuukauden käytön jälkeen linssit täytyy vaihtaa uusiin.

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun