FreshLook piilareita myyvät nettikaupat

Piilolinssikaupoista mm. Shopping4net, LensOn, Lensway edustavat FreshLook -piilareita. Näet kaikki sivujemme FreshLook -piilareita myyvät piiolinssikaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan FreshLook -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 7 piilolinssikauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Mister Spex
  Toimitusaika: 1-3 pv
  Toimitukset: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin
 • Silmäasema
  Toimitusaika: 1-3 pv
  Toimitukset: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35 € tilauksissa
 • Alensa
  Toimitusaika: 2-3 pv
  Toimitukset: 4,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksissa
 • SmartBuyGlasses
  Toimitusaika: 5-11 pv
  Toimitukset: 3,99 €
  Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksiin
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] piilareita.com

FreshLook

FreshLook
FreshLook

Värilliset piilarit FreshLookilta

Haaveiletko joskus toisenlaisesta silmienväristä? Erilaisia silmienvärejä voi kokeilla helposti värillisillä piilolinsseillä. FreshLookin värillisistä piilolinsseistä löydät monia eri värivaihtoehtoja, joista voit valita itseäsi miellyttävimmän silmienvärin. FreshLookin piilolinssit voi tilata netistä omilla vahvuuksilla. Valikoimasta löytyy sekä rohkeita että hillitympiä värejä. Kaikki FreshLookin linssit on tarkoitettu luonnollisen vaikutelman luomiseen. Mahdollisimman luonnollisen vaikutelman aikaansaamiseksi kannattaa tummasilmäisten valita voimakkaanvärisiä linssejä, kun taas vaaleasilmäisille sopii parhaiten silmien luonnollista väriä vain sävyn verran muuttavat linssit.

Radikaali värinmuutos vai kimmallusta omaan silmienväriin?

FreshLook –tuoteperheestä löytyy erilaisia värillisiä piilolinssejä. FreshLook Colors on värillinen kuukausilinssi, jota voit käyttää kuukauden kerrallaan. Kuukausilinssit otetaan pois silmistä ja puhdistetaan iltaisin. FreshLook Colors –linssit peittävät silmien luonnollisen värin lähes kokonaan. Näillä linsseillä voit siis saada aikaan radikaalin värinmuutoksen. FreshLook Colorblends on samantyyppinen kuukausilinssi, josta löytyy laajempi värivalikoima. Joissakin väreissä on iriksen ympärillä tummempi alue, joka luo katseeseen intensiivisyyttä. FreshLookin kuukausilinsseistä on olemassa myös Radiance-malli, joka antaa silmien luonnolliseen väriin lisää kimallusta.

Värilliset kertakäyttölinssit piristävät ilmettä

FreshLookin tuoteperheestä löytyy myös värillisiä kertakäyttölinssejä. FreshLook Oneday –linssit soveltuvat päiväkäyttöön. Näillä linsseillä voit kokeilla eri silmienväriä päivän ajan. Värilliset piilolinssit voivat tuoda hauskaa vaihtelua arkeen tai vaikka säväyttävän ilmeen juhlapukeutumiseen. FreshLook on laadukas merkki, jonka käyttäjillä on positiivisia kokemuksia kyseisen merkin piilolinssien mukavuudesta ja laadusta. FreshLookin värilliset linssit sekä tuntuvat että näyttävät luonnollisilta.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun