Opti-Free piilareita myyvät nettikaupat

Piilolinssikaupoista mm. LensOn, Alensa edustavat Opti-Free -piilareita. Näet kaikki sivujemme Opti-Free -piilareita myyvät piiolinssikaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Opti-Free -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 piilolinssikauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Opti-Free

Opti-Free
Opti-Free

Opti-Free on Alconin valmistama piilolinssien huoltoon erikoistunut merkki. Opti-Freeltä löydät parhaat tuotteet piilolinssien puhdistamiseen ja huoltoon. Piilolinssien puhtaudesta huolehtiminen on tärkeä osa linssien käyttöä. Epäpuhtaat linssit eivät pysty toimimaan optimaalisesti, ja lisäksi ne voivat aiheuttaa ikäviä tulehduksia. Piilolinssien päivittäistä puhdistusta ja säilytystä varten kannattaakin hankkia laadukkaat piilolinssinesteet Opti-Freeltä, joka on nimeomaan tähän tarkoitukseen erikoistunut merkki. Opti-Freeltä löydät myös kostutustipat.

Tehokasta ja turvallista desinfiointia Opti-Freellä

Opti-Freen tuotteilla voit puhdistaa linssisi sekä tehokkaasti että turvallisesti. Opti-Free PureMoist on linssineste, joka sisältää sarveiskalvolle todistetusti turvallisia desinfiointiaineita. PureMoist tuhoaa tehokkaasti haitallisia bakteereja, sieniä ja muita mikro-organismeja. PureMoistissa on myös uusi, ainutlaatuinen pintajännitysteknologia, joka takaa linssien miellyttävän käytön jopa 16 tunnin ajan. Opti-Free Express on piilolinssineste, jota voi käyttää kaikkien silikonihydrogeelistä valmistettujen linssien kanssa. Express soveltuu piilolinssien huuhteluun, säilytykseen sekä desinfiointiin. Linssineste torjuu tehokkaasti haitallisia bakteereja, jotka voivat aiheuttaa tulehduksia. Opti-Freen RepleniSH on ainutlaatuinen piilolinssineste, jonka Tearglyde–mekanismi saa linssin pysymään kosteana silmän kyynelkalvon avulla. RepleniSH soveltuu kaikkien pehmeiden piilolinssien desinfiointiin, puhdistukseen, kosteutukseen, huuhteluun ja säilytykseen.

Tilaa linssinesteet ja kostutustipat netistä

Onko sinulla ikäviä kokemuksia punaisista, kirvelevistä silmistä ja linsseistä, joihin rasva ja proteiinit ovat päässeet kerrostumaan? Tilaa netistä Opti-Free tuotteita, jotka pitävät huolta sekä silmistäsi, että linsseistäsi. Linssinesteiden lisäksi merkiltä löytyy kätevät kostutustipat, joilla voit lisätä kosteutta linsseihisi missä ja milloin tahansa.

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun