?> Proclear piilarit & CooperVision piilolinssit • Kertakäyttöpiilarit • Ikänäkö
Proclear

Proclear on laadukas piilarimerkki

Proclear on laadukkaan CooperVisionin valmistama piilolinssimerkki. Proclear-tuoteperheestä löytyy toimivia piilolinssivaihtoehtoja lähes jokaiselle piilolinssikäyttäjälle. Suosituimpia Proclear-tuotteita ovat Proclear 1 day –kertakäyttölinssit. Kertakäyttölinssejä käytetään vain yhden päivän ajan, jonka jälkeen ne heitetään pois. Proclear 1 day –linssit pysyvät erikoismateriaalinsa ansiosta kosteina koko päivän. Proclear 1 day on kuivista silmistä kärsivien ihannelinssi. Proclearin kertakäyttölinssistä löytyy myös monitehoinen variantti. Proclear 1 day multifocal –linssit ovat monitehoiset kertakäyttölinssit. Nämä progressiiviset linssit korjaavat ikänäköä ja auttavat sinua näkemään taas kirkkaasti kaikille etäisyyksille.

Proclearin laadukkaat kuukausilinssit

Proclearilta löytyy myös kuukausilinssejä erilaisiin tarpeisiin. Kuukausilinssejä käytetään maksimissaan kuukauden ajan. Kertakäyttölinsseistä poiketen kuukausilinssit vaativat päivittäistä puhdistamista. Linssit otetaan iltaisin pois silmistä ja puhdistetaan. Proclear EP on kuukausilinssi ikänäköön. Linssien avulla ikänäöstä kärsivät voivat nähdä tarkasti sekä lähelle että kauas. Proclear Multifocal on monitehoinen kuukausilinssi, jonka teknologia antaa erinomaisen terävän näön kaikille etäisyyksille. Linssi on värjätty sen käsittelyn helpottamiseksi. Proclear Sphere taas on erityisesti kuivista silmistä kärsiville kehitetty kuukausilinssi. Onko sinulla epämukavia kokemuksia silmien kuivumisesta ja kirvelystä kuivassa sisäilmassa tai tietokoneen ääressä työskennellessä? Proclear Sphere -linssien erityisteknologia helpottaa arkeasi huomattavasti.

Valitse omasi Proclearin laajasta valikoimasta

Proclearin tuotteista löytyy laaja valikoima. Valitse ja tilaa omiin silmiisi sopivat linssit näppärästi netistä. Proclearin suuresta valikoimasta löydät muun muassa kertakäyttölinssit, kuukausilinssit, linssit ikänäköön, kuiville silmille, hajataittoisuuteen, sfääriseen aberraatioon ja halutessasi myös ympärivuorokautiseen käyttöön.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun