?> PureVision Piilolinssit Netistä • Katso TOP-tuotteet
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
LensOn piilarit
Shopping4net piilolinssit
Poista kaikki suodattimet

PureVision

7 tuotetta 2 kaupasta
PureVision

PureVision parhaat piilarit

PureVisionilta löydät edistyneintä piilolinssitekniikkaa. PureVision on Bausch & Lombin valmistama suosittu piilolinssimerkki, joka tunnetaan erityisesti sen edistyneestä teknologiasta. PureVisionin peruslinssi on kuukausilinssi, jota voidaan käyttää ympäri vuorokauden. Linssit korjaavat sfääristä aberraatiota. PureVision-kuukausilinssit ovat erikoismateriaalia, joka antaa luonnollisen määrän happea virrata linssin läpi. Linssien silikonipohjainen materiaali myös ehkäisee rasva- ja proteiinikerrostumien muodostumista. Linssi pysyy hyvin paikoillaan pyöristetyn reunansa ansiosta. Näin ollen PureVision linssit ovat sekä turvalliset että mukavat käyttää.

Löydä omat PureVision piilolinssisi netistä

PureVisionin tuotteita on helppo tilata netistä. PureVisionin hyvästä valikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivat linssit. PureVisionin linsseissä on moniin muihin linsseihin nähden etuna se, että niitä voi käyttää vaivattomasti vuorokauden ympäri. PureVisionin Multifocal-linssit ovat multiteholinssit, joita voi käyttää 30 päivän ajan. Linssit auttavat silmiä tarkentamaan eri etäisyyksille. Toric-linssit taas ovat tooriset linssit hajataittoisuuteen. PureVision 2 HD for Astigmatism on Toric-linssien uudempi versio, jonka teknologia on markkinoiden uusinta. Astigmatism-linssien High Definition-optiikka takaa todella terävän näön ja paremman hämäränäön. PureVision 2 HD taas on kuukausilinssi, joka on yksi linssimarkkinoiden parhaiten hengittäviä piilolinssejä. Ei enää ikäviä kokemuksia kuivuvista ja ärtyvistä silmistä! PureVisionin linssit ovat parasta laatua sinun silmiesi hyvinvoinnille.

Purevisionin ympärivuorokautisten linssien käyttö

PureVisionin ympärivuorokautisia linssejä voidaan käyttää enintään kuukauden ajan. Kuukauden käytön jälkeen linssit täytyy korvata uusilla. Myös ympärivuorokautisia linssejä käyttäessä tulee huolehtia linssien hygieniasta, ja siksi onkin tärkeää, että noudatat optikkosi antamia ohjeita linssien käyttöön ja käsittelyyn.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun