?> SofLens Linssit Netistä • Contact Lens • Bausch & Lomb
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
LensOn piilarit
Lensway piilolinssit
Shopping4net piilolinssit
Poista kaikki suodattimet

SofLens

8 tuotetta 3 kaupasta
SofLens

SofLens Contact Lens eli piilolinssit

SofLens on innovatiivinen tuoteperhe, josta löydät piilolinssejä joka lähtöön. SofLens on Bausch & Lombin laadukas linssimerkki. SofLens-tuotteet ovat hyvän suunnittelunsa ansiosta erittäin helppokäyttöisiä. Monet optikot suosittelevatkin juuri SofLens-piilolinssejä aloitteleville piilolinssien käyttäjille niiden vaivattoman käytön vuoksi. SofLens-tuoteperheestä löydät muun muassa erikoisohuet kuukausilinssit, kertakäyttölinssit, tooriset kertakäyttölinssit, progressiiviset kuukausilinssit sekä värilliset kuukausilinssit. Kaikkia Soflensin piilareita on helppo ostaa netistä.

Helppoa arkea SofLens piilolinssien kanssa

SofLens-piilolinssit on suunniteltu helpottamaan arkeasi. Näiden piilolinssien helppokäyttöisyys takaa sinulle mukavia kokemuksia siitä, miten vaivatonta arki piilolinssien kanssa voikaan olla! Useimmat SofLens-piilolinssit on värjätty käsittelyn helpottamiseksi. Monissa muissa merkeissä linssit on merkitty vaikeaselkoisesti, mutta SofLensin linsseissä on panostettu selkeyteen. Linssit on valmistettu materiaalista, joka pitää huolta silmiesi hapensaannista sekä kosteustasapainosta. Linssien materiaali on myös kehitetty torjumaan bakteereja ja ehkäisemään silmien tulehduksia sekä sarveiskalvon vaurioita. Linssien materiaali myös ehkäisee rasva- ja proteiinikertymiä. Näin ollen linssien puhtaanapito on helppoa. Suosittuja kuukausilinssejä ovat SofLens 38, SofLens 59 ja SofLens 66. Erityisen huolettomaan piilolinssienkäyttöön suositellaan SofLens Daily Disposable -kertakäyttölinssejä eli niin kutsuttuja päivälinssejä, joita ei tarvitse puhdistaa laisinkaan, sillä ne heitetään pois päivän käytön jälkeen.

Värilliset SofLens-linssit voimakkuuksilla

Tekeekö mielesi joskus muuttaa silmiesi väriä mielialasi mukaan? Nyt voit hankkia netistä värilliset piilolinssit omilla voimakkuuksillasi. SofLens Natural Colors –piilolinsseistä löytyy yhdeksän kaunista värivaihtoehtoa, joista voit valita mieleisesi. Linssien värit peittävät tehokkaasti silmien luonnollisen värin, ja siten ne sopivat kaikenvärisille silmille.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun