?> Crear piilolinssit • ClearLab • Clear38A & Clear55 • Clear All-Day
Valitse kategoria
Poista kaikki suodattimet

Clear

1 tuote 1 kaupasta
Clear

Clearlabin valmistamasta Clear-sarjasta löytyy erilaisia piilolinssivaihtoehtoja, joista löydät helposti omia tarpeitasi vastaavan piilolinssin. Kuukausilinssit kuivista silmistä kärsiville, erikoisohuet kuukausilinssit, kertakäyttölinssit herkkäsilmäisille sekä asfääriset kuukausilinssit ovat Clear-sarjan suosituimpia tuotteita, joiden käyttäjillä on hyviä kokemuksia kyseisien linssien käyttömukavuudesta, toimivuudesta sekä niiden tilaamisesta netistä. Valitse omiin tarpeisiisi ja elämäntyyliisi sopivat piilolinssit Clear-sarjasta! Muista noudattaa optikkosi antamia käyttö- sekä käsittelyohjeita taataksesi linssien terveellisyyden silmillesi.

Clearin kuukausilinssit

Clearin kuukausilinsseistä löytyy useampia vaihtoehtoja, joissa on erilaisia erikoisominaisuuksia. Samoja kuukausilinssejä voidaan käyttää korkeintaan kuukauden ajan. Linssit täytyy puhdistaa iltaisin ja ottaa pois silmistä yön ajaksi. Clear All-day on hyvä valinta kuivista silmistä kärsiville piilolinssien käyttäjille. Kuivassa sisäilmassa sekä tietokoneen ääressä vietettyinä pitkinä työpäivinä silmät kuivuvat herkästi. All-day linssien materiaali mukailee silmien luonnollista kyynelnestettä, ja siten linssit huoltavat silmien kosteustasapainoa. Clear58 taas on erikoisohut kuukausilinssi, joka on valmistettu erikoismateriaalista, joka läpäisee läpäisee tehokkaasti happea sekä suojaa silmää haitallisilta auringonsäteiltä. Myös Clear38 on erikoisohut kuukausilinssi, mutta sen nestepitoisuus on alhaisempi. Clear55A on asfäärinen kuukausilinssi, joka on myös erikoisohut. Linssi korjaa sfääristä aberraatiota.

Kertalinssit herkkäsilmäiselle

Kertalinssit voivat olla paras valinta herkkäsilmäisille piilolinssikäyttäjille. Kertalinssit ovat hygieeniset, ja niiden käyttö on yksinkertaista. Clear 1-day –kertakäyttölinssit on suunniteltu erityisesti herkkäsilmäisille sopiviksi. Linssit on valmistettu materiaalista, joka muistuttaa ominaisuuksiltaan silmän luonnollista kyynelnestekalvoa. Näin ollen linssit pitävät huolta silmien kosteustasapainosta ja niiden käyttö on hyvin mukavaa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun