?> CIBA Vision piilarit • Kertakäyttöiset & kuukausilinssit
Valitse kategoria
X
Kertakäyttölinssit
Kuukausipiilolinssit
Monitehopiilolinssit
Tooriset piilolinssit
Vihreät piilolinssit
Viikkolinssit
Yötäpäivää linssit
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
LensOn piilarit
Lensway piilolinssit
Shopping4net piilolinssit
Poista kaikki suodattimet
CIBA Vision

CIBA Vision piilarit verkosta

CIBA Vision on laadukas piilolinssien valmistaja, jolta löytyy useita erilaisia piilolinssejä. Piilolinssit valitaan useimmiten niiden vaihto-ohjelman mukaan. Jotta piilolinssisi toimisivat optimaalisesti on tärkeää, että noudatat valmistajan suosittelemaa vaihto-ohjelmaa. CIBA Visionin linsseistä löytyy sekä kertalinssejä että kuukausilinssejä, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Tilatessasi linssejä netistä on myös hyvä muistaa, että linssit kannattaa aina valita optikkosi ohjeiden mukaan. CIBA Visionin suosittuihin piilolinssimerkkeihin kuuluvat DAILIES, AIR OPTIX ja FreshLook. Lisäksi CIBA Visionilta löytyy linssien puhdistukseen ja desinfioitiin tarkoitettu AO SEPT PLUS –linssineste.

CIBA Vision kertalinssit vai kuukausilinssit?

Linssejä valitessa kannattaa miettiä, mikä vaihto-ohjelma sopii parhaiten juuri sinulle, sillä vain noudattamalla linssien vaihto-ohjelmaa voit pitää huolta silmiesi terveydestä ja saada parhaan käyttömukavuuden. CIBA Visionin kertalinssimerkki on DAILIES, josta löytyy erilaisia ominaisuuksia sisältäviä vaihtoehtoja. Dailies on Euroopan johtava piilolinssimerkki, jonka käyttäjillä on positiivisia kokemuksia kyseisten linssien käytöstä. DAILIES-sarjasta löytyy mukavia kertalinssejä, jotka pitävät huolta silmien kosteustasapainosta ja läpäisevät myös happea, joka on tärkeää silmän terveydelle. Sarjasta löytyvät myös piilolinssit hajataittoisille sekä kertalinssit monitehosilmälaseja käyttäville. AIR OPTIX –sarjasta taas löytyy erilaisia kuukausilinssejä hajataittoisille, ikänäöstä kärsiville sekä muun muassa niille piilolinssikäyttäjille, jotka haluavat nukkua linssit silmissä.

CIBA Vision värilliset piilolinssit

CIBA Visionin FreshLook-sarjasta löydät värillisiä piilolinssejä, joilla voit korostaa silmiäsi. ColorBlends-linssit takaavat luonnollisen vaikutelman. ONE-DAY –linssit ovat ihanteellinen vaihtoehto värillisten linssien ensikokeiluun. Dimensions-linssien innovatiivinen tähtikuvio taas luo silmiin uusia ulottuvuuksia.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun