?> Avaira Piilarit Netistä • Cooper Vision • Kuukausilinssit • Kertakäyttöpiilarit
Valitse kategoria
Poista kaikki suodattimet

Avaira

1 tuote 1 kaupasta
Avaira

Avaira piilarit päivittäiseen käyttöön

Avaira piilolinssit soveltuvat päivittäiseen käyttöön aina kuukaudeksi kerrallaan, niin likinäköiselle kuin kaukotaittoisellekin. CooperVisionin valmistamat Avaira piilolinssit on valmistettu aivan uudenlaisesta materiaalista, joka mahdollistaa piilolasien käytön pitempään, silmien väsymättä tai kuivumatta. Mukavuuden lisäksi Avaira piilolinssien käyttöä voi suositella myös ulkonäöllisten seikkojen vuoksi. Avaira piilolinssejä käyttämällä nimittäin pidät silmäsi kirkkaina ja valkoisina. Luonnollisesti Avaira piilolinssit tarjoavat myös erinomaisen näöntarkkuuden.

Mullistava materiaali

Avaira piilolaseissa on käytetty ainutlaatuista uutta materiaalia, joka takaa silmien säilymisen kosteana. Täten Avaira piilolasien käyttäjällä ei ole tarvetta erillisille pintakäsittelyaineille tai kosteutusaineille. Vallankumouksellinen Aquaform® Comfort Science™ -tekniikka sitoo ja vetää puoleensa vettä, joka kosteuttaa silmää. Tämän lisäksi linssit päästävät happea erinomaisesti lävitsensä. Lisääntynyt kosteus silmässä ja linssin hengittävyys mahdollistavat vuorostaan linssin joustavan ja miellyttävän tunnun sekä erinomaisen käyttömukavuuden. Tutkimusten mukaan Avaira-käyttäjät pitävätkin piilolinssejä silmissänsä noin neljätoista tuntia päivittäin. Mukavuutensa ansiosta Avaira piilolinssit sopivatkin erinomaisesti ensimmäisiksi piilolaseiksi, mutta tietenkin myös kokeneemmalle piilolinssien käyttäjälle.

Mukavuutta ja suojaa

Avaira kuukausilinssejä voi käyttää päivittäin kuukauden ajan. Miellyttävän mukavuuden tarjoavan Aquaform® Comfort Science™ -tekniikan lisäksi linssit tarjoavat myös suojaa auringon haitallista UV-säteilyä vastaan. Hyvä on kuitenkin huomioida, että UV-suojallinenkaan piilolinssi ei täysin pysty vastaamaan tarjotussa suojassa perinteisiä aurinkolaseja. Linssien parempi kosteus ei ainoastaan lisää mukavuutta, mutta myös auttaa estämään lian kertymistä linssin pinnoille.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun