?> Bausch & Lomb piilolinssejä yli 100 vuoden kokemuksella
Valitse kategoria
X
Kertakäyttölinssit
Kuukausipiilolinssit
Monitehopiilolinssit
Piilolinssinesteet
Silmätipat
Tarvikkeet
Tooriset piilolinssit
Värilliset
Yötäpäivää linssit
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
LensOn piilarit
Lensway piilolinssit
Mister Spex
Shopping4net piilolinssit
Poista kaikki suodattimet
Bausch Lomb

Bausch & Lomb valmistavat muun muassa piilolinssejä jo yli sadan vuoden kokemuksella. Bausch & Lombilla on kattava valikoima piilolinssejä, joista jokainen löytää itsellensä sopivan parin. Linssejä löytyy niin likinäköiselle kuin kaukotaittoiselle, kertakäyttölinsseistä pidempään käytettäviin. Ostaessasi Bausch & Lomb –piilolinssit tiedät, että käytössäsi on tuote, joka on käytössä testattu ja vuosien myötä liki täydelliseksi hiottu. Erinomaisena esimerkkinä ajan saatossa kehittyneestä yksityiskohdasta Bausch & Lomb –piilolinssien käytössä on loppuun asti suunniteltu ja uskomattoman helppokäyttöinen kertakäyttölinssien pakkaus.

 

Mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä

Bausch & Lomb on aina arvostanut piilolinsseissänsä helppokäyttöisyyttä ja käyttömukavuutta. Yhtämittainen piilolinssien käyttö on aiemmin helposti johtanut silmien kuivumiseen ja väsymiseen. Tähän ongelmaan Bausch & Lomb on reagoinut tuotekehityksessänsä, ja nykyään Bausch & Lomb voikin olla ylpeä piilolinsseistänsä, joiden mukavuus on vailla vertaa. Mukavuutta ei ole kuitenkaan saavutettu perusominaisuuksien kustannuksella, vaan Bausch & Lomb –piilolinssit tarjoavat käyttäjällensä erinomaisen näöntarkkuuden ja vivahteikkaat värit niin valoisassa kuin pimeässäkin. Kaiken tämän ja paljon muuta Bausch & Lomb pystyy tarjoamaan kilpailukykyiseen hintaan.

Kehityksen kärjessä

Bausch & Lombin kehittämä vallankumouksellinen AerGel-materiaali mullistaa kokemuksesi piilolinsseistä. AerGel paitsi takaa luonnollisesti erinomaisen näöntarkkuuden, myös mahdollistaa linssin verrattoman hengittävyyden ja puhtauden. Bausch & Lombin mullistava AerGel-materiaali estää proteiinien kertymisen piilolinssien pintaan, mikä mahdollistaa linssien pitemmän yhtämittaisen käytön. Kaiken tämän lisäksi Bausch & Lombin AerGel-materiaali säilyttää silmän luonnollisen värin.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun