?> Kokemuksia Consol piilolinssinesteistä ja kertakäyttölinsseistä
Poista kaikki suodattimet
Consol

Suotitut Consol piilarinesteet ja kertakäyttölinssit

Consol on piilolinssivalmistaja, jonka tuotteista erityisen suosittuja ovat kertakäyttölinssit, kostutustipat ja piilolinssinesteet. Consolin tuotesarjasta löytyvät täydelliset piilarit sekä linssinesteet herkkäsilmäisille piilolinssien käyttäjille. Consolin suositut Daysoft UV 58% -piilolinssit ovat kertakäyttöisiä ja siten hyvä valinta herkille silmille, joille linssien hygieenisyys on erityisen tärkeää. Samoja linssejä käytetään vain yhden päivän ajan, jonka jälkeen linssit heitetään pois. Linssien nestepitoisuus on 58 prosenttia. Korkean nestepitoisuutensa ansiosta linssien käyttö on mukavaa, ja ne sopivat erityisesti niille piilolinssien käyttäjille, joilla on muutoin kokemuksia kuivuvista ja ärtyvistä silmistä.

Consol kostutustippa hoitaa silmiä

Consolin valmistavat kostutustipat hoitavat silmiä, jotka kärsivät erinäisistä oireista. Tipat kosteuttavat ja voitelevat silmien pintaa. Tipat edesauttavat silmien luonnollisia toimintoja, kuten kyynelfilmien korjaamista. Näin ollen tipat tarjoavat nopean ja helpon helpotuksen kuivien silmien oireisiin. Onko sinulla ikäviä kokemuksia silmien kirvelystä, silmien liiallisesta kostumisesta, silmien väsymisestä tai yleisesti ottaen epämukavasta tunteesta silmissä? Consolin silmätipat helpottavat nopeasti! Tippoja voi käyttää useamman kerran päivässä. Consolin silmätipat sopivat myös käyttöön kaikkien piilolinssien kanssa: tipat soveltuvat käyttöön sekä kovien, pehmeiden että silikonilinssien kanssa.

Consol on tehokas piilolinssineste

Consolin valmistama Extend on tehokas piilolinssineste, joka liuottaa kaikki epäpuhtaudet piilolinssien pinnalta. Extend on samalla myös hellävarainen. Piilolinssinesteellä voi puhdistaa, huuhdella sekä desinfioida niin pehmeät kuin kovatkin linssit. Piilolinssineste tulee käyttää kuuden kuukauden sisällä pakkauksen avaamisesta.

Access denied for user 'hlmddomains'@'localhost' to database 'matkalaukut' - Sorry, there was a problem selecting the database.

Please check back again later.