Valitse kategoria
X
Kertakäyttölinssit
Kuukausipiilolinssit
Monitehopiilolinssit
Tarvikkeet
Viikkolinssit
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
LensOn piilarit
Shopping4net piilolinssit
Poista kaikki suodattimet
Johnson & Johnson

Johnson & Johnson on farmaseuttisiin välineisiin ja terveydenhoitotuotteisiin erikoistunut yritys, joka on eräs piilolinssimarkkinoiden johtavista valmistajista. Johnson & Johnsonin valmistamat kertakäyttölinssit ovat maailman eniten käytetyt piilolinssit. Jo vuodesta 1982 alkaen piilolinssejä markkinoille tuonut valmistaja tunnetaan tinkimättömästä laadustaan. Johnson & Johnsonin piilolinssit takaavat erinomaisen näöntarkkuuden sekä käyttömukavuuden. Linssit myös suojaavat silmiä rasitteilta.

Acuvue-tuotteet

Johnson & Johnsonin Acuvue-tuotteet ovat maailman käytetyimpiä piilolinssejä. Acuvue-tuotteiden valikoimasta löytyy linssejä, jotka tunnetaan hyvästä laadustaan ja erinomaisesta käyttömukavuudestaan. Hanki netistä vaivattomasti Johnson & Johnsonin piilolinssejä, joiden käyttäjillä ympäri maailmaa on hyviä kokemuksia kyseisistä tuotteista! Acuvue on Johnson & Johnsonin erikoisohut kuukausilinssi, jonka reunojen erikoismuotoilu helpottaa linssin käsittelyä ja tekee linssin käytöstä miellyttävää. Acuvue 2 on kahden viikon linssi, jota voidaan myös käyttää vuorokauden ympäri. Acuvue Advance-linssissä on hydraclear-teknologia, jonka ansiosta linssien käyttö on mukavaa aamusta iltaan saakka myös kuivista silmistä kärsiville. Acuvue Oasys on silikonipohjainen linssi, jota voidaan käyttää ympärivuorokautisesti. 1 Day Acuvue taas on erikoisohut kertakäyttölinssi, joka tekee piilolinssien käytöstä täysin vaivatonta.

Värilliset Acuvue-linssit

Acuvue 2 Colour Enhancers –linssit ovat värillisiä linssejä, jotka sopivat niille, jotka voivat käyttää Acuvue 2 –linssejä. Nämä värilliset viikkolinssit vahvistavat tai sävyttävät vaaleiden silmien väriä. Acuvue 2 Colours Opaques on samantyyppinen linssi, mutta vahvemmilla väreillä. Colours Opaques –linssien värit peittävät silmien luonnollisen värin täysin ja sopivat siten myös tummasilmäisille.

Siirry alkuun