?> Johnson & Johnson piilolinssit & Acuvue tuotteet
Valitse kategoria
X
Kertakäyttölinssit
Kuukausipiilolinssit
Monitehopiilolinssit
Tarvikkeet
Viikkolinssit
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
LensOn piilarit
Lensway piilolinssit
Shopping4net piilolinssit
Poista kaikki suodattimet
Johnson & Johnson

Johnson & Johnson on farmaseuttisiin välineisiin ja terveydenhoitotuotteisiin erikoistunut yritys, joka on eräs piilolinssimarkkinoiden johtavista valmistajista. Johnson & Johnsonin valmistamat kertakäyttölinssit ovat maailman eniten käytetyt piilolinssit. Jo vuodesta 1982 alkaen piilolinssejä markkinoille tuonut valmistaja tunnetaan tinkimättömästä laadustaan. Johnson & Johnsonin piilolinssit takaavat erinomaisen näöntarkkuuden sekä käyttömukavuuden. Linssit myös suojaavat silmiä rasitteilta.

Acuvue-tuotteet

Johnson & Johnsonin Acuvue-tuotteet ovat maailman käytetyimpiä piilolinssejä. Acuvue-tuotteiden valikoimasta löytyy linssejä, jotka tunnetaan hyvästä laadustaan ja erinomaisesta käyttömukavuudestaan. Hanki netistä vaivattomasti Johnson & Johnsonin piilolinssejä, joiden käyttäjillä ympäri maailmaa on hyviä kokemuksia kyseisistä tuotteista! Acuvue on Johnson & Johnsonin erikoisohut kuukausilinssi, jonka reunojen erikoismuotoilu helpottaa linssin käsittelyä ja tekee linssin käytöstä miellyttävää. Acuvue 2 on kahden viikon linssi, jota voidaan myös käyttää vuorokauden ympäri. Acuvue Advance-linssissä on hydraclear-teknologia, jonka ansiosta linssien käyttö on mukavaa aamusta iltaan saakka myös kuivista silmistä kärsiville. Acuvue Oasys on silikonipohjainen linssi, jota voidaan käyttää ympärivuorokautisesti. 1 Day Acuvue taas on erikoisohut kertakäyttölinssi, joka tekee piilolinssien käytöstä täysin vaivatonta.

Värilliset Acuvue-linssit

Acuvue 2 Colour Enhancers –linssit ovat värillisiä linssejä, jotka sopivat niille, jotka voivat käyttää Acuvue 2 –linssejä. Nämä värilliset viikkolinssit vahvistavat tai sävyttävät vaaleiden silmien väriä. Acuvue 2 Colours Opaques on samantyyppinen linssi, mutta vahvemmilla väreillä. Colours Opaques –linssien värit peittävät silmien luonnollisen värin täysin ja sopivat siten myös tummasilmäisille.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun