Acuvue Oasys for Presbyopia, Johnson & Johnson
30,45€ 49,00€
1-Day Acuvue Moist for Astigmatism, Johnson & Johnson
28,42€
1-Day Acuvue Moist, Johnson & Johnson
19,42€
Acuvue Oasys for Astigmatism, Johnson & Johnson
34,42€
Acuvue Oasys, Johnson & Johnson
31,99€
1-Day Acuvue TruEye, Johnson & Johnson
26,00€
Valitse kategoria
X
Kertakäyttölinssit
Kuukausipiilolinssit
Monitehopiilolinssit
Viikkolinssit
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
LensOn piilarit
Lensway piilolinssit
Shopping4net piilolinssit
SmartBuyGlasses
Poista kaikki suodattimet
Johnson & Johnson

Johnson & Johnson on farmaseuttisiin välineisiin ja terveydenhoitotuotteisiin erikoistunut yritys, joka on eräs piilolinssimarkkinoiden johtavista valmistajista. Johnson & Johnsonin valmistamat kertakäyttölinssit ovat maailman eniten käytetyt piilolinssit. Jo vuodesta 1982 alkaen piilolinssejä markkinoille tuonut valmistaja tunnetaan tinkimättömästä laadustaan. Johnson & Johnsonin piilolinssit takaavat erinomaisen näöntarkkuuden sekä käyttömukavuuden. Linssit myös suojaavat silmiä rasitteilta.

Acuvue-tuotteet

Johnson & Johnsonin Acuvue-tuotteet ovat maailman käytetyimpiä piilolinssejä. Acuvue-tuotteiden valikoimasta löytyy linssejä, jotka tunnetaan hyvästä laadustaan ja erinomaisesta käyttömukavuudestaan. Hanki netistä vaivattomasti Johnson & Johnsonin piilolinssejä, joiden käyttäjillä ympäri maailmaa on hyviä kokemuksia kyseisistä tuotteista! Acuvue on Johnson & Johnsonin erikoisohut kuukausilinssi, jonka reunojen erikoismuotoilu helpottaa linssin käsittelyä ja tekee linssin käytöstä miellyttävää. Acuvue 2 on kahden viikon linssi, jota voidaan myös käyttää vuorokauden ympäri. Acuvue Advance-linssissä on hydraclear-teknologia, jonka ansiosta linssien käyttö on mukavaa aamusta iltaan saakka myös kuivista silmistä kärsiville. Acuvue Oasys on silikonipohjainen linssi, jota voidaan käyttää ympärivuorokautisesti. 1 Day Acuvue taas on erikoisohut kertakäyttölinssi, joka tekee piilolinssien käytöstä täysin vaivatonta.

Värilliset Acuvue-linssit

Acuvue 2 Colour Enhancers –linssit ovat värillisiä linssejä, jotka sopivat niille, jotka voivat käyttää Acuvue 2 –linssejä. Nämä värilliset viikkolinssit vahvistavat tai sävyttävät vaaleiden silmien väriä. Acuvue 2 Colours Opaques on samantyyppinen linssi, mutta vahvemmilla väreillä. Colours Opaques –linssien värit peittävät silmien luonnollisen värin täysin ja sopivat siten myös tummasilmäisille.

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun