Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
LensOn piilarit
Poista kaikki suodattimet

Interojo

4 tuotetta 1 kaupasta
Interojo

Interojo on Suomessa vähemmän tunnettu, mutta kansainvälisesti hyvin suosittu piilolinssivalmistaja. Interojo on eräs kansainvälisten markkinoiden kärkivalmistajista, joiden arvostus perustuu laadukkaisiin tuotteisiin. Interojon piilolinssit on valmistettu korkeiden standardien mukaan. Ostaessasi Interojon tuotteita voit olla varma siitä, että saat piilolinssit, joissa on markkinoiden uusimmat tekniset ominaisuudet. Interojo on valmistaja, jonka tuotevalikoima on harvinaisen kattava. Kokeilemalla Interojon linssejä löydät varmasti myös juuri sinulle sopivat linssit.

Tehokkaat ja terveelliset linssit Interojolta

Interojon linssit ovat hyvin korkealaatuisia. Interojo käyttää linsseissään silikonista hydrogeeliä, joka on aikaisemmissa linsseissä käytettyyn materiaaliin nähden paljon mukavampi materiaali. Linssien materiaali tekee Interojon linsseistä parhaimpia markkinoilla, sillä linssit ovat sekä mukavuuden, kirkkauden sekä terveellisyyden kannalta huippuluokkaa. Silikoninen hydrogeeli läpäisee tehokkaasti happea. Happi on hyvin tärkeää silmän terveydelle. Tavallisissa piilolinsseissä silmien hapensaanti on taattu veden välityksellä. Monilla on kokemuksia piilareista, joiden hapenläpäisykyky pettää kesken päivän. Interojon uusissa linsseissä käytetty silikonimateriaali sen sijaan läpäisee happea luonnostaan, ja siten linssit takaavat silmien jatkuvan hapensaannin. Linssi, jonka kosteuspitoisuus on pienempi, on myös hygienian kannalta hyvä valinta. Silikonilinssit voivat olla erityisen hyvä ratkaisu niille, jotka haluavat käyttää linssejä ympäri vuorokauden.

Interojon värilliset linssit

Tavallisten piilolinssien lisäksi Interojolta löytyy hauskoja värillisiä linssejä, joilla voit luoda radikaalin lookin esimerkiksi naamiaisiin tai muihin erityistapahtumiin. Interojon Impressions-tuoteryhmästä löydät laajan valikoiman värillisiä ja kuviollisia linssejä, jotka peittävät oman silmienvärisi täysin. Impressions-linssit ovat kuukausilinssejä, joissa ei ole voimakkuuksia. Voit tilata Interojon parhaita tuotteita netistä.

Siirry alkuun