?> Focus linssit • CIBA Vision piilolinssit
Valitse kategoria
X
Kertakäyttölinssit
Monitehopiilolinssit
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
LensOn piilarit
Shopping4net piilolinssit
Poista kaikki suodattimet
Focus

Focus on CIBAVisionin valmistama laadukas piilolinssimerkki. Focus-tuoteperheestä löytyy erilaisia piilarivaihtoehtoja, joista löytyy useimmille piilolinssikäyttäjille sopivat linssit. Valitse itsellesi sopiva vaihtoehto helposti netistä. Voidaksesi tilata piilolinssejä netistä, tulee sinun ensin tarkistuttaa silmäsi ja tarvitsemasi linssinvahvuudet optikon luona. Voi olla myös hyvä idea kokeilla linssejä ensin optikon luona. Itselleen parhaiten sopivan linssimerkin löytää vain kokeilemalla. Focus-piilolinsseistä tarjolla olevia vaihtoehtoja ovat kuukausilinssit, kertakäyttölinssit, progressiiviset kertakäyttölinssit, tooriset kertakäyttölinssit, tooriset kuukausilinssit, progressiiviset kuukausilinssit sekä värilliset kuukausilinssit.

Mitkä Focus-linssit sopivat sinulle parhaiten?

Itselleen parhaiten sopivat linssit löytyvät kokeilemalla. Kaikille eivät sovi samat linssit. Linssit, jotka sopivat täydellisesti juuri sinulle, eivät välttämättä sovi jollekulle toiselle lainkaan. Monet, joilla on huonoja kokemuksia muista piilolinssimerkeistä, ovat ihastuneet juuri Focus-linsseihin. Itselleen parhaiten sopivien linssien etsiminen alkaa optikon luota. Vahvuudet, kosteuspitoisuus, hengittävyys, kaarevuus ja muut tekniset ominaisuudet vaikuttavat oikeanlaisen linssin löytymiseen. Focus-sarjasta löytyy useimmille sopiva ja miellyttävä vaihtoehto. Focus-tuotteisiin kuuluu muun muassa Focus-kuukausilinssit, Focus Dailies –kertakäyttölinssit, Focus Dailies Progressives eli progressiiviset kertakäyttölinssit, Focus Dailies Toric eli tooriset kertakäyttölinssit hajataittoisuuteen ja Focus Monthly Toric eli tooriset kuukausilinssit.

Focus piilolinssit netistä

Piilolinssit voi tilata kätevästi netistä, kun tietää omat vahvuutensa ja minkälaiset linssit sopivat omiin silmiin. Netistä löytyy paljon vaihtoehtoja, joista voi valita sekä laadultaan että hinnaltaan sopivan vaihtoehdon. Linsseistä löytyvät eri vaihto-ohjelmat ja pakkauskoot mahdollistavat sen, että saat juuri omaan arkeesi ongelmitta sopivat piilolinssit.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun