?> Splash piilarit
Splash

Splash on on kansainvälisesti tunnetun Interojon valmistama laadukas piilolinssimerkki, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita suhteellisen edulliseen hintaan. Splash on siis hyvä valinta piilolinssikäyttäjälle, joka haluaa hankkia linssinsä järkevään hintaan. Splashin kohtuulliset hinnat ovat tehneet merkistä suositun. Splashin linsseissä on myös laatu kohdillaan. Splashin linssit on valmistettu korkeiden standardien mukaan ja tarkan laatutarkkailun alla.

Helppokäyttöiset linssit edulliseen hintaan

Piilolinssit ovat kehittyneet paljon viimeisten vuosien aikana, ja siksi linssimarkkinoilta löytyykin monenlaisia linssiratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Linssien korkeatasoinen optiikka takaa tänä päivänä korkean näöntarkkuuden niin sfäärisestä aberraatiosta tai hajataitosta kuin ikänäöstäkin kärsiville. Splashin tuotteilla korkeatasoinen optiikka on saatavillasi edulliseen hintaan. Lisäksi Splashin piilolinssien suunnittelussa on panostettu helppokäyttöisyyteen. Splash tekee piilolinssien kanssa elämisestä vaivatonta. Piilolinssien käsittelyä helpottaa muun muassa linssien selkeä värjäys, jonka avulla linssit on helpompi asettaa kohdilleen. Splashin linsseissä käytetään korkealaatuista materiaalia, joka läpäisee tehokkaasti happea. Jos sinulla on kokemuksia piilolinsseistä, joiden hapenläpäisykyky ei kestä koko päiväksi, kannattaa sinun kokeilla Splash-linssejä. Splash-linssien materiaali läpäisee luonnostaan happea ja huolehtii siten silmiesi virkeydestä taatusti koko päivän ajan. Tilaa omat Splash-piilolinssisi edullisesti netistä.

Valitse kertalinssit tai kuukausilinssit

Splashin tuotevalikoimasta löytyy sekä kuukausilinssejä että kertalinssejä. Kuukausilinssejä käyttäessä täytyy linssien hygieniaan ja muuhun huoltoon kiinnittää erityistä huomiota, jotta linssien käyttö olisi turvallista. Splashin kertalinssejä suositellaan piilolinsseiltään erityistä helppokäyttöisyyttä toivovalle. Kertakäyttölinssit heitetään pois käytön jälkeen. Näin ollen linssejä ei tarvitse puhdistaa, vaan joka päivä käyttöön otetaan täysin uudet linssit. Valitse omat kerta- tai kuukausilinssisi helposti netistä.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun