?> Biotrue piilolinssit • ONEday kertakäyttölinssit • Paras piilarimerkki?
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
LensOn piilarit
Mister Spex
Shopping4net piilolinssit
Poista kaikki suodattimet

Biotrue

5 tuotetta 3 kaupasta
Biotrue

Biotrue piilarit

Biotrue on ehdottomasti eräs parhaimpia merkkejä piilolinssikäyttäjälle, joka arvostaa linssien helppokäyttöisyyttä. Biotrue tekee piilolinssien käytöstä todella yksinkertaista. Biotruen ONEday-piilolinssit ovat ihanteelliset piilolinssit, sillä niiden käyttö on helppoa ja todella mukavaa. Biotrue ONEday-piilolinssien ominaisuudet mukailevat silmän omia biologisia toimintoja. Näin ollen piilolinssit mukautuvat täydellisesti erilaisiin käyttöolosuhteisiin. Kuivuvat ja kirvelevät silmät sekä sumeneva näkö ovat valitettavan tuttuja kokemuksia tietokoneella työskentelevien keskuudessa. Biotruen piilolinssit, joiden kosteuspitoisuus mukailee silmän luonnollista kosteustasapainoa, helpottavat huomattavasti kyseisiä silmän väsymysoireita.

Pidä huolta silmistäsi laadukkailla Biotrue linsseillä

Biotruen linssit on valmistettu Hypergel-materiaalista, jonka kosteuttavat ominaisuudet ovat hyväksi silmillesi. Linssien kosteuspitoisuus tekee niiden käytöstä todella mukavaa pitkinäkin päivinä, jolloin silmät altistuvat monenlaisille rasituksille. Linssin tekniset ominaisuudet on suunniteltu siten, että linssi on hengittävä. Tämä tarkoittaa sitä, että linssin läpi pääsee virtaamaan happea, mikä on hyvin tärkeää silmien terveyden ja virkeyden kannalta. Lisäksi linsseistä löytyy myös High Definition Optics -tekniikka, jonka ansiosta näkökyky ei heikkene hämärässäkään. Biotruen piilolinsseissä on myös UV-suoja, joka suojaa silmiä osittain haitallisilta auringon säteiltä.

Biotrue helppokäyttöistä ja hygieenistä

Biotruen ONEday –linssit on tarkoitettu kertakäyttöön. Piilolinssejä käytetään siis vain yhden päivän ajan, jonka jälkeen ne heitetään pois. Näin ollen linssejä ei tarvitse huoltaa lainkaan. Näin ollen säästyt myös piilolinssinesteen hankkimiselta. Biotruen piilolinssien käyttö on helppoa ja yksinkertaista. Kertakäyttölinssit ovat hygieeniset ja kätevät. Piilolinssit voi tilata näppärästi netistä. Saatavilla on yhden tai useamman kuukauden pakkauksia.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun