?> Daysoft piilolinssit Netistä • Katso vertailu
Valitse kategoria
Poista kaikki suodattimet

Daysoft

1 tuote 1 kaupasta
Daysoft

Daysoft on helppo ja huomaamton piilolinssi

Daysoft on oivallinen valinta piilolinssikäyttäjälle, joka vaatii linsseiltään helppokäyttöisyyttä ja huomaamattomuutta. Kertakäyttöiset Daysoft-piilolinssit tarjoavat täydellisen käyttömukavuuden, joka tekee arjesta piilolinssien kanssa vaivatonta ja miellyttävää. Kertalinssejä käytetään enintään vain yhden päivän ajan, joten niiden puhdistamisesta ja säilyttämisestä ei tarvitse huolehtia lainkaan. Päivälinssit tekevät elämästä piilolinssien kanssa huoletonta. Voit aloittaa jokaisen päivän uusilla, puhtailla linsseillä, tai käyttää päivälinssejä erikoistilaisuuksissa, jolloin et halua käyttää silmälaseja.

Daysoft mukavat ja terveelliset päivälinssit

Daysoft-päivälinsseissä on Soft Edge –ominaisuus, joka tekee piilolinssin reunasta erityisen pehmeän ja joustavan. Tämän ominaisuutensa ansiosta Daysoft-linssien käyttö on erityisen miellyttävää verrattuna muihin piilolinsseihin, joissa ei ole kyseistä erikoisominaisuutta. Linssit ovat myös hyvin hengittävät. Jos sinulla on kokemuksia epämukavasta tunteesta silmissä piilolinssien käytön yhteydessä, kannattaa kokeilla Daysoft-linssejä, joiden hengittävä materiaali ja korkea kosteuspitoisuus takaa sen, että linssien käyttö on mukavaa aamusta iltaan. Mukavien päivälinssien kanssa et joudu kärsimään pakottavasta halusta ottaa linssit pois silmistä kesken päivän. Kertalinssien täydellinen mukavuus tekee niiden käytöstä täysin vaivatonta. Hengittävät ja silmiä kosteuttavat linssit ovat myös terveelliset. Happi pitää silmät virkeinä, ja oikeassa kosteustasapainossa silmät eivät ärry.

Daysoftilta löytyy jokaiselle sopivat vahvuudet

Daysoft-linssit ovat helppokäyttöiset ja mukavat päivälinssit. Daysoft linssit on helppo tilata netistä. Linssistä löytyy todella laaja skaala hyvin korkeista vahvuuksista hyvin alhaisiin vahvuuksiin. Sinun kannattaa tarkistaa piilolinsseihisi tarvitsemasi vahvuudet säännöllisesti optikon kanssa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun