?> Expressions värilliset piilarit • Katso halvin hinta
Expressions

Expressions värilliset piilolinssit netistä

Värilliset piilolinssit tajoavat hauskan keinon korostaa silmiä ja tuoda kasvoja enemmän esille. Nykyään värillisiä linssejä on saatavilla myös vahvuuksilla. Expressions-tuotesarjasta löytyy värillisiä piilolinssejä, joita voit tilata kätevästi netistä omilla vahvuuksillasi. Expressions-linssit näyttävät silmissäsi luonnollisilta. Linssien väri ei ole täysin peittävä vaan hieman läpikuultava. Näin ollen linssit muuttavat silmiesi väriä luoden lopputuloksen, joka on useimmiten hyvin luonnollisen oloinen. Linssien luoma lopullinen väritulos riippuu siis osakseen omien silmiesi luonnollisesta väristä.

Mikä väri sopii sinulle parhaiten?

Expressions sarjasta löytyviä Colors-linssejä suositellaan tummille silmille tai silmille, joiden oma väri on voimakas. Valikoimasta löytyviä värejä ovat Aqua, Blue, Brown, Dark Blue, Green, Grey ja Hazel. Vaaleammille silmille suositellaan Accents-linssejä, jotka korostavat ja syventävät silmien omaa väriä ja antavat niille ainutlaatuisen sävyn. Linssejä on saatavilla sävyissä Aqua, Violet, Green ja Blue. Linssit tuovat vaaleisiin silmiin uusia ulottuvuuksia. Expressions-linssien edullisilla hinnoilla voit rohkeasti kokeilla, mikä väri sopii juuri sinulle parhaiten. Värilliset linssit tuovat vaihtelua arkeen ja kruunaavat juhla-asun. Expressions-linssit ovat kuukausilinssejä, joten voit halutessasi myös käyttää linssejä päivittäin.

Värilliset linssit vahvuuksilla

Linssien hankkiminen netistä on vaivatonta. Voit valita linssiesi vahvuudet sekä haluamasi pakkauskoon helposti. Expressions-linsseistä on saatavilla laaja skaala vahvuuksia. Expressions-linssien käyttäjien kokemukset linssien mukavuudesta ovat hyviä. Linssit ovat siis sekä esteettiset että mukavat. Linsseissä on miellyttävä kosteuspitoisuus ja hengittävä materiaali.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun