?> Systane silmätipat ja silmävoiteet netistä • Kokemuksia
Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
LensOn piilarit
Mister Spex
Poista kaikki suodattimet

Systane

5 tuotetta 2 kaupasta
Systane

Systane silmätipat kosteuttavat tehokkaasti

Alconin valmistamat Systane silmätipat ovat tehokas keino kuivasilmäisyyden hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Varsinkin geelipohjaiset tipat tehoavat nopeasti vaikeisiinkin silmäoireisiin.

Kuivat silmät saattavat aiheuttaa hankausta, kutinaa, kirvelyä tai jopa kipua silmässä. Piilolinssit eivät tahdo pysyä silmässä ja näkökyky huononee.

Kuivat silmät voivat johtua monesta eri tekijästä, kuten iästä, hormoneista, sairauksista tai lääkkeistä. Silmien kuivuuttaa piilolinssien käyttäjä voi kuitenkin ehkäistä käyttämällä vaikka säännöllisesti silmätippoja.

Systane tipat tekevät kalvon sarveiskalvon pinnalle

Systane-tippoja on paria eri tyyppiä. On ohuempaa nestettä, joka voitelee ja hoitaa silmää ja kosteuttaa sitä. Uusi Systane Ultra tipat kiinnittyvät sarveiskalvon pinnalle sitä suojaten ja rauhoittaen. Lisäksi tippojen muodostama keinotekoinen kyynelneste lievittää silmien oireita ja kosteuttaa sekä voitelee piilolinssit. Systane-silmätippoja voi käyttää niin usein ja pitkään kuin on tarvetta.

Systane Ultra tippoja saa myös kerta-annospipetteinä, jotka ovat erityisen hygieenisiä esimerkiksi ulkomaanmatkoilla.

Systane Gel Drops taas on kehitetty kuivuudesta johtuvien keskivaikeiden ja vaikeiden oireiden lievittämiseen. Paksu geelimäinen koostumus voitelee tehokkaasti silmää ja muodostaa kalvon sarveiskalvon pinnalle. Geelimäinen koostumus ei kuitenkaan haittaa näkökykyä. Onko sinulla kokemuksia Systane tippojen käytöstä? Voit jakaa omat kokemuksesi ja lukea muiden arvosteluja tuotteista sivuiltamme.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun