?> Blink silmätipat ja tuotteet • Kuiville silmille
Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Blink

6 tuotetta 1 kaupasta
Blink

Blink silmätipat kuivien silmien oireisiin

Jokaisella piilolinssien käyttäjällä tulisi olla silmä- ja kostutustippoja varalla, vaikka niitä ei jatkuvasti tarvitsisikaan. Blink-silmätipoista löytyy vaihtoehtoja pävittäiseen käyttöön ja kostutukseen sekä puhdistukseen.

Abbottin valmistama Blink silmätipat ovat jokaisen piilolinssi-ihmisen perusvarustus, joka kulkee laukussa helposti mukana paikasta toiseen. Silmätipat antavat nopean ja tehokkaan helpotuksen kuivien silmien aiheuttamalle hankaukselle, kutinalle ja kirvelylle sekä ärtyneille silmille.

Blink Intensive Tears plus ovat monikäyttöisiä ja monelle sopivia silmätippoja, jotka antavan pitkäkestoisen avun silmien kuivuudesta kärsivälle. Tipat sopivat päivittäiseen käyttöön ja akuuttiin tarpeeseen. Näiden tippojen voiteleva vaikutus alkaa saman tien ja kestää pitkään.

Blink Intensive Tears silmätippoja saa myös yksittäispakattuina kerta-annoksina pipetteihin, jotka ovat erityisen hygieenisiä esimerkiksi matkustettaessa vähän epähygieenisempiin olosuhteisiin. Pipetin sisältö käytetään saman tien avaamisen jälkeen ja loput heitetään menemään. Pipetin suuta ei saa koskea bakteerien estämiseksi.

Blink puhdistuspyyhkeet

Blink lid-clean -puhdistuspyyhkeitä voidaan käyttää vauvoille, lapsille ja aikuisille lian ja erilaisten eritteiden puhdistamiseen silmäluomista ja silmien ympärysalueelta. Puhdistuspyyhkeitä voi käyttää siis muutkin kuin vain piilolinssien käyttäjät. Mikäli silmissä on punoitusta tai ne ovat ärtyneet, puhdistuspyyhkeitä ei kannata käyttää. Pyyhkeellä ei saa koskea silmän sarveiskalvoa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun