?> Piilolinssinesteet • Hintavertailu
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Alcon
Bausch Lomb
Biotrue
CIBA Vision
Consol
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
LensOn piilarit
Mister Spex
Poista kaikki suodattimet

Piilolinssinesteet

13 tuotetta 2 kaupasta

Puhdistus- ja säilytysnesteet piilolinsseille

Oikeanlaisilla nesteillä puhdistus on ehdoton edellytys piilolinssien käyttämisessä. Nesteet pitävät linssit kosteina, hoitavat silmiä ja estävät bakteerien ja sienien kasvun linsseissä. 

Juuri itselle sopivan puhdistusaineen etsiminen kannattaa ensimmäistä kertaa tehdä optikkoliikkeessä. Piilolinssien puhdistusnesteitä on olemassa ainakin kymmentä erilaista. Niissä on hieman erilainen sisältö ja vaikuttavat aineet, joten kaikki nesteet eivät sovi kaikille silmille ja piilarityypeille.

Pehmeille ja silikonisille piilolinsseille sopii mikä vain piilolinssineste, mutta kovat piilolinssit vaativat oman erityisen aineensa. Kysy siitä optikolta.

Piilolinssinesteet puhdistavat ja kosteuttavat

Piilolinssinesteitä käytetään piilolinssien säilyttämisessä, huuhtelussa ja puhdistamisessa. Nesteet poistavat ja puhdistavat linsseihin kertyneet bakteerit sekä silmästä irronneet proteiinit, sekä estävät sienien ja ameebojen kasvun. Samalla puhdistusaineet pitävät linssit kosteina ja pehmeinä.

Piilolinssinesteellä pestään myös linsseihin tarttuneet liat. Lorota nestettä linssin päälle ja hankaa puhtailla sormilla linssiä varovasti, kunnes tahrat irtoavat. Tämän jälkeen laita linssit piilolinssikoteelon ja kaada nestettä päälle. Anna piilolinssien puhdistua nesteessä neljä tuntia. Tämän jälkeen linssit ovat valmiit käytettäväksi. 

Minkä merkkistä piilarien puhdistusainetta?

Piilolinssien puhdistusainetta on jokaisella piilolinssimerkillä omansa. Itselle sopivan piilolinssinesteen voi loppujen lopuksi löytää vain kokeilemalla. Jos tuntuu, että linssit eivät vain istu silmään, niitä kutisee ja ne meinaavat kuivua, syynä voi olla epäsopiva neste. Tällöin kokeile jotain toista merkkiä. Esimerkiksi Opti-Freen uusi Puremoist-neste on kehuttu, sillä sen uusi teknologia takaa jopa 16 tuntia kosteuttavaa käyttömukavuutta. Puremoist on täysin riippumaton kyynelnesteestä.

Aosept Plus on Alconin valmistama piilolinssineste, joka sisältää Hydraglyde Moisture Matrixia ja samalla desinfioi, puhdistaa, neutralisoi ja säilyttää piilolinssisi. Aosept Plus sisältää vetyperoksidia, joka tunkeutuu tehokkaasti linsseihin ja syväpuhdistaa ne. 

Siirry alkuun