?> Piilarit omilla vahvuuksilla

Piilolinssit netistä omilla vahvuuksilla

Piilolinssejä saa nykyään helposti ja edullisesti omilla vahvuuksilla myös netistä. Kaikki piilolinssitoimittajat tekevät piilolinssejä käyttäjän omilla vahvuuksilla niin, että nettikaupassa vain klikataan oikea vahvuus valikosta. Myös hajataittokorjaukset sekä monitehot on mahdollista tehdä piilolinsseihin. Erikoiskorjattuja linssejä ei kuitenkaan voi tilata netistä kovin helposti. Omilla vahvuuksilla voi tilata netistä jopa useimpia värillisiä piilolinssejä.

Mistä tiedän oikean vahvuuden?

Mikäli käytät normaalisti silmälaseja ja haluat vaihtelua piilolinsseillä, jokainen optikkoliike myös netissä suosittelee ensin näöntarkastusta ja optikkoliikkeessä vierailua. Optikko itse osaa vastata kaikkiin kysymyksiin, mitä sinulla mahdollisesti piilolinssien käytöstä on. Samalla optikko osaa neuvoa vaikka kädestä pitäen piilolinssien hygienisen ja turvallisen käytön, mikä on aivan olennaisen tärkeää! Piilolinssien käyttäjillä on nimittäin kohonnut riski silmätulehduksiin ja silmäsairauksiin ihan vain sen vuoksi, että silmään kosketaan sormin jatkuvasti. Puhtaus on kaiken a ja o piilolinssien käytössä!

 

Optikko myös testaa näkösi ja etsii sinulle kaikkein sopivimmat piilolinssit. Piilolinssejä on nimittäin sen verran monenlaisia, kuten kertakäyttöiset, kuukausilinssit, yötäpäivää-linssit, että jokaisen käyttäjän täytyy miettiä erikseen tarpeensa aina oman käytön mukaan sen mukaan mikä tuntuisi luontevalta ja mukavalta. Jos käytät piilolinssejä vain silloin tällöin, ei missään nimessä kannata laittaa kuukausilinssejä, vaan kertakäyttöiset voivat vastata paremmin tarvettasi. Jos sinulla on kuivat silmät, sopivimmat piilolinssit eivät todennäköisesti ole yötäpäiväälinssit. Mutta nämä asiat on kaikkein kätevin keskutella optikon kanssa!

Piilarit vahvuuksilla edullisesti netistä

Kun tiedät oman vahvuutesi tarkasti sekä piilolinssien mallin, voit aina helposti tilata netistä piilolinssisi. Netistä tilatessa saat todennäköisesti halvemmalla, etenkin, jos tilaat usean kuukauden satsin kerralla. Netistä tilatessa saat ihan samalla tavalla kaikki tarvittavat piilolinssinesteet mukaan. Samoin silmätipat, mikäli silmäsi kuivuvat herkästi piilolinssejä käytettäessä. Monilla uimista ja saunomista harrastavilla myös kuivuvat silmät herkästi ja piilolinsseistä saattaa tulla komplikaatioita. Mutta tätä ei voi tietää etukäteen, ainoastaan käyttökokemus kertoo, kuinka piilolinssien verhoamat silmät reagoivat saunaan ja klooriin.

Vahvuuksilla myös värilliset piilolinssit

Myös värillisiä piilolinssejä saa omilla vahvuuksilla! Jos siis haluat vaihtaa tai syventää silmiesi väriä, voit hyvin ottaa ihan arkikäyttöösi sellaiset piilolinssit. Ilman vahvuuksia myytävät piilolinssit ovat usein täysin peittäviä sävyjä tai niin sanottuja grazy linssejä. Toki grazy piilolinssejäkin saa omilla vahvuuksilla. Tämän kyllä näkee nopeasti nettikaupasta.

 

Useimmiten värillisistä linsseistä omilla vahvuuksilla saa niin sanottuja sävyttäviä linssejä, jotka vainoastaan syventävät silmien sävyä. Täysin peittävien piilolinssien kanssa täytyy muutenkin olla tarkkana, sillä ne saattavat sumentaa näkökentän mikäli siirtyvät pois paikoiltaan. Tämä puolestaan saattaa aiheuttaa vaaratilanteen esimerkiksi liikenteessä. Millaisia kokemuksia sinulla on piilolinssien käytöstä? Omilla vahvuuksilla tai ilman, värillisenä, peittävinä, sävyttävinä tai kirkkaina? Kerro kokemuksesi tämän sivun alareunassa!
Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun